Pleşoianu: Neconflictuala Dăncilă rade tot ce i se împotriveşte!

Viorica Dancila
Viorica Dancila (Epoch Times România)

Deputatul PSD Liviu Pleşoianu critică acid decizia Vioricăi Dăncilă de a o demite pe Ecaterina Andronescu după ce, pe fundalul dramei de la Caracal, aceasta a afirmat că ea a fost învăţată de părinţi să nu se urce cu străini în maşină. Potrivit lui Pleşoianu, motivul real al demiterii lui Andronescu este faptul că aceasta şi-a permis să candideze la şefia PSD.

"Şerban Nicolae nu mai e lider de grup la Senat pentru că a contracandidat-o pe Dăncilă#2 la Congres. Ecaterina Andronescu nu mai e ministru la Educaţie pentru că a contracandidat-o pe Dăncilă#2 la Congres. Restul e gargară...

Preşedintele nonconflictual al partidului CEX rade tot ce i se împotriveşte... Iar cei care o ţin în braţe, în PSD, sunt cât se poate de vinovaţi, indiferent că o fac de frică sau din interes!", scrie pe Facebook Pleşoianu.

Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, a fost demisă din funcţie, vineri, de către premierul Dăncilă, după ce a făcut o afirmaţie şocantă în cadrul unei emisiuni la Antena 3. Mai exact, în contextul în care tânăra Alexandra a dispărut după ce a fost răpită „la ocazie” de monstrul din Caracal, Andronescu a declarat că ea a fost învăţată de părinţi să nu se urce cu străini în maşină.

„Totuşi, eu am învăţat de acasă să nu mă urc în nicio maşină străină”, a afirmat ministrul Educaţiei în direct la Antena 3.

După demitere, în spaţiul public s-a afirmat că de fapt Dăncilă a jucat electoral, dând mulţimii indignate de drama de la Caracal "capul" unui ţap ispăşitor, astfel încât ea şi PSD-ul să iasă bine nedecontând nimic din cele întâmplate.