Pleşoianu, "elegie" electorală: Dictatura statului de drept a reuşit să ne scoată de pe harta lumii

Liviu Plesoianu
Liviu Plesoianu (Epoch Times România)

Aspirant la cea mai înaltă demnitate în stat - Preşedinţia, deputatul PSD Liviu Pleşoianu susţine, într-o postare pe Facebook, că "experimente precum dictatura statului de drept" au reuşit să scoată România "atât de pe harta lumii cât şi de pe propriile şine".

"România este, pas cu pas, dezasamblată. Noi, ca popor, suntem aruncaţi eficient în afara istoriei şi a propriului destin. Suntem abil aşezaţi în tranşee şi ni se injectează zilnic doze de ură activă. Apoi, fără să înţelegem cum s-a ajuns aici, pornim să ne luptăm unii cu alţii golind de semnificaţie însuşi conceptul de 'naţiune'. Albia pe unde odată trecea un sens comun este acum complet secată. Suntem un neam a cărui soartă a fost cinic suspendată deasupra unei văi infinite.

Nu mai suntem nici România mare, dar nici România mică. Experimente precum 'dictatura statului de drept' au reuşit să ne scoată atât de pe harta lumii, cât şi de pe propriile şine. Un tren deraiat care poartă spre niciunde milioane de oameni care nu îşi mai află rostul comun...", scrie, pe Facebook, Pleşoianu.

"Dacă vom continua, din contră, să păşim cu capul plecat la umbra tălpilor mari ale altora, atunci vom ajunge, foarte curând, o ruină. – Ruina unui popor cu destinul acoperit şi sufocat de buruieni...", adaugă social-democratul.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne