Pleşoianu, atac la Ştefan Bănică Jr. după ce cântăreţul a criticat PSD-ul

Liviu Pleşoianu
Liviu Pleşoianu (Epoch Times România)

Nemulţumit că Ştefan Bănică Junior a criticat guvernarea PSD şi a îndemnat lumea la vot, deputatul PSD Liviu Pleşoianu lansează, pe Facebook, un atac la adresa artistului, încercând să-i ştirbească imaginea şi implicit mesajul transmis, prin ironii.

"Sub Băsescu, timp de ZECE ani, Bănică Jr. s-a luptat doar cu VETA, care i-a stricat CHIUVETA. Acum, brusc, e un mare luptător, puternic implicat politic şi social...", scrie, pe Facebook, Pleşoianu.

Atacul lui Pleşoianu vine în contextul în care într-un interviu pentru paginademedia.ro, Ştefan Bănică a criticat dur actuala guvernare, etichetând-o drept „cea mai proastă guvernare pe care a avut-o România în ultima sută de ani” şi a transmis că „oamenii trebuie să înţeleagă că trebuie să voteze, căci dacă nu votează, nu se va schimba nimic”.

"Eu am spus lucrurile astea de ani de zile, mascat sau nemascat prin cântecele mele. Eu am gândit lucrurile astea şi le-am spus şi în concerte, mai ales la Sala Palatului. [..] În funcţie de cum gândim, aşa ne putem creşte copiii. Unde vreţi să vă creşteţi copiii? Ce vreţi să înveţe? Noi avem o responsabilitate. Copiii trebuie să aibă libertatea de a alege. Trebuie să-l înveţi că poate alege. Aceasta e responsabilitatea noastră. Trebuie să vă gândiţi la ce nu vă place, la ce detestaţi cel mai tare. Teoretic se poate schimba. Te-ai dus şi ţi-ai făcut datoria. E ca şi cum ţi-ai aduna hârtia ta de pe jos, măcar ai conştiinţa curată că tu te-ai comportat civilizat. Du-te şi votează. E important ca oamenii să meargă să voteze. Aceasta este cea mai proastă Guvernare pe care a avut-o România în ultima sută de ani. Am mai spus asta şi într-un concert şi m-a citat toată lumea. Am spus-o pentru că am simţit şi e valabil şi acum", a declarat Ştefan Bănică într-un interviu acordat sursei citate.