Planul lui Teodorovici a eşuat: Nu poate opri Congresul PSD cu ajutorul judecătorilor

Eugen Teodorovici
Eugen Teodorovici (Epoch Times România)

Tribunalul Bucureşti a respins, vineri, cererea depusă de fostul ministrul de finanţe Eugen Teodorovici, în care acesta a solicitat amânarea desfăşurării Congresului extraordinar al PSD, care va avea loc sâmbătă, relatează Agerpres.

Fostul ministru a introdus pe rolul tribunalului o ordonanţă preşedinţială prin care dorea amânarea Congresului până la judecarea unei alte cereri depuse în instanţă, în care a contestat actuala conducerea interimară a social-democraţilor.

Teodorovici a adresat Tribunalului Bucureşti o cerere în care solicită “luarea măsurii amânării lucrărilor Congresului Extraordinar al Partidului Social Democrat convocat pentru data de 22 august 2020, până la judecarea acţiunii civile ce se află pe rolul Tribunalului Bucureşti - secţia IV civilă, înregistrată sub nr. 21113/3/2020 din data de 20.08.2020”.

“Apreciez că sunt întrunite cerinţele prevăzute de lege pentru promovarea acţiunii în procedura ordonanţei preşedinţiale”, se mai arată în documentul citat.

Totodată, într-un alt proces deschis la Tribunalul Bucureşti şi care încă nu a primit o dată pentru judecare, Teodorovici susţine că el este singurul reprezentant ales legal şi statutar în timpul Congresului PSD din vara anului trecut.

Nu în ultimul rând, fostul ministru al Finanţelor le cere magistraţilor să constate caracterul nelegal al deciziilor emise după data de 29 iunie 2019 de către conducerea “ilegală” a social-democraţilor, coordonată de Marcel Ciolacu şi Paul Stănescu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne