Pîslaru: Societatea se schimbă prin noi înşine, noi suntem Dacian Cioloş, noi schimbăm lucrurile

România nu mai are nevoie de tirani, nu mai are nevoie de baroni sau de despoţi luminaţi, ci de oameni buni care să producă schimbarea, de oameni precum Dacian Coloş, este de părere ministrul Dragoş Pîslaru.
Dragos Pîslaru(Ministrul Muncii)
Dragos Pîslaru(Ministrul Muncii) (Florin Chirila/Epoch Times)

Românii trebuie să aleagă, la alegerile parlamentare din 11 decembrie, între o ţară proeuropeană irevocabil, care susţine NATO şi justiţia, şi o ţară care rămâne în bătaia vântului rece din Est, a declarat, sâmbătă seara, la un miting PNL, ministrul Muncii, Dragoş Pâslaru.

"Mai devreme bătea vântul, un vânt puternic, dar mai înfricoşător decât vântul din seara asta este vântul din Est. Ungaria vedeţi cum e, Bulgaria vedeţi cum e, fraţii noştri de peste Prut vedeţi cum sunt. Câteva zile în urmă un preşedinte de acolo din est declara că graniţele Rusiei nu se termină nicăieri. Aveţi de optat pe 11 decembrie, pentru voi şi pentru copiii voştri, între o ţară proeuropeană irevocabil, o ţară care susţine NATO, o ţară care susţine justiţia, şi o ţară care rămâne în bătaia vântului rece din Est. Ce alegem, alegem Dacian Cioloş? Alegem România înainte!", a precizat Dragoş Pâslaru, citat de Agerpres.

Ministrul Muncii a amintit că, în urmă cu un an de zile, la chemarea premierului Dacian Cioloş, s-a alăturat guvernului tehnocrat pentru că ştia că premierul este "un profesionist desăvârşit, apreciat nu numai în România ci şi la nivel european".

"În acest an am descoperit mult mai mult, că este un om onest, cinstit, cu bun simţ, că este un om căruia îi pasă de oameni. Acesta este motivul pentru care vă îndemn să îl susţinem pe Dacian Cioloş, să fie cu noi în continuare. Oameni buni, nu mai avem nevoie în această ţară de tirani, nu mai avem nevoie de baroni, de despoţi luminaţi. În această ţară avem nevoie de oameni buni care să producă schimbarea. De ce ne place Dacian Cioloş? Ne place pentru că îl votăm noi toţi, ne place pentru că ne inspiră, ne place pentru că ne regăsim partea bună în noi înşine, societatea se schimbă prin noi înşine, noi suntem Dacian Cioloş, noi schimbăm lucrurile, România înainte!", a afirmat Dragoş Pâslaru.

Potrivit ministrului Muncii, de câteva luni, premierul Dacian Cioloş şi guvernul tehnocrat încearcă să arate că "se poate şi altfel, că se poate şi fără corupţie, că se poate fără promisiuni deşarte, că se poate fără să vă amăgească nimeni, că se poate alege între muncă şi nemuncă, se poate alege între a ne croi soarta singuri sau a primi pomeni".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne