Pîslaru: Bacalbaşa, Olguţa Vasilescu, "Mitralieră" şi mulţi alţii arată degradarea clasei politice

Dragos Pîslaru(Ministrul Muncii)
Dragos Pîslaru(Ministrul Muncii) (Florin Chirila/Epoch Times)

Fostul ministru al Muncii Dragoş Pîslaru, unul dintre liderii PLUS, a acuzat, la Realitatea TV, PSD-ALDE că întreţin şi cultivă discursul anti-UE şi naţionalist prin prisma unor personaje de pe scena politică precum Nicolae Bacalbaşa sau Olguţa Vasilescu, care nu fac decât să arate "degradarea clasei politice".

"Eu aş vrea să atrag atenţia asupra faptului că discursuri de genul acesta – Bacalbaşa, 'Mitralieră' – nu sunt taxate de către PSD. Ele sunt lăsate să întreţină, să cultive un narativ. Partea asta de anti-UE, 'purismul geto-dac', toate acestea sunt teme care sunt controlate de PSD-ALDE şi sunt pregătite pentru campaniile electorale care vor urma şi asta ne aşteaptă: o creştere e sentimentului anti-UE şi naţionalist. Cu oameni de genul acesta care sunt complet iresponsabili", a declarat Dragoş Pîslaru, citat de site-ul informativ al PLUS.

Liderul PLUS a comentat şi pe marginea faptului că Olguţa Vasilescu nu a reuşit să ocupe funcţia de ministru al Dezvoltării, după ce a fost respinsă de patru ori consecutiv de preşedintele Klaus Iohannis.

"Eu cred foarte mult în ceea ce se spune în înţelepciunea populară 'după faptă, şi răsplată'. Şi mai cred că nu e întâmplător ce i s-a întâmplat doamnei Vasilescu. Toate poziţiile toxice, poziţiile acelea de luptă… lucrurile astea se întorc asupra ta. Ce i s-a întâmplat e o dramă personală, pentru că se vede cât de mult a fost frustrată că a rămas fără funcţia respectivă şi acum e acel moment de final în care apar lacrimile, după o întreagă perioadă tensionată. Eu cred că Bacalbaşa, Vasilescu şi mulţi alţii arată degradarea clasei politice şi oamenii nu sunt proşti", a precizat Dragoş Pîslaru.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne