Piedone nu se lasă. Se vrea primar, indiferent pe listele cui

Fostul edil al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, nu renunţă sub nicio formă la intenţia de reveni din nou la primărie.
Primarul sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone
Primarul sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone (wikipedia.org)

Cristian Popescu Piedone nu renunţă la ideea de a deveni primar al Sectorului 4. La doar o zi după ce instanţa i-a respins candidatura, deloc descurajat, fostul edil a luat-o din nou de la capăt şi s-a înscris în Partidul Puterii Umaniste - Social Liberal (PPU-SL), urmând să candideze din partea acestei formaţiuni, relatează stiripesurse.ro.

Potrivit sursei citate, PPU-SL i-a făcut o ofertă lui Piedone după decizia instanţei. Piedone ar fi fost curtat şi de Partidul Ecologist Român, însă fostul primar a ales partidul condus de Maria Grapini, fost stâlp în PC-ul lui Dan Voiculescu. De altfel, Piedone a fost coleg de partid cu Grapini.

"Am ales să candidez din partea acestui partid, cel mai mic de pe piaţă, care mi-a făcut aceasta ofertă generoasă, pentru că am nevoie şi de un braţ politic care să mă spijine", a declarat Cristian Popescu Piedone, pentru stiripesurse.ro.

Piedone a ieşit în sectorul 4, alături de echipa PPU-SL, pentru a strânge semnături şi, conform stiripesurse,ro, până la ora 14 au fost strânse 750 de semnături, din totalul de 2750 necesare.

Reamintim că Piedone a demisionat din funcţia de primar după ce miile de oameni care s-au revărsat în stradă revoltaţi de drama din Colectiv i-au cerut demisia. Lui Piedone i s-a reproşat că deşi avea doar două cluburi în tot sectorul nu s-a asigurat că acestea funcţionează corect, la standarde care să nu pună în pericol viaţa cetăţenilor.

Iniţial arestat preventiv pentru infracţiunile de abuz în serviciu şi fals intelectual în legătură cu autorizarea Clubului Colectiv, edilul a fost pus rapid în libertate. Cazul este cercetat, în continuare, de DNA. Candidatura lui Piedone la primărie a fost contestată de victime şi rude al victimelor din Colectiv.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne