"Petarda" lui Ţuţuianu: Ponta ar putea să candideze pentru Primăria Capitalei

Victor Ponta
Victor Ponta (Epoch Times România)

Senatorul Adrian Ţuţuianu a anunţat, joi, la Digi24, că Pro România îl doreşte pe Victor Ponta candidat la Primăria Capitalei, împotriva Gabrielei Firea şi a lui Nicuşor Dan.

„Majoritatea din partid credem că intrarea lui Victor Ponta va fi benefică pentru partid, dacă nu găsim o personalitate foarte cunoscută care să aducă un scor cu două cifre. Ţinta la locale în Bucureşti e de 15%. Victor Ponta a spus că dacă va fi nevoie şi nu găsim o soluţie, îşi va asuma o candidatură”, a declarat Adrian Ţuţuianu.

Liderul Pro România a precizat cu acest prilej că negocierile cu PSD pentru susţinerea unui candidat unic la Bucureşti au eşuat. Ţuţuianu a adăugat că partidul poartă discuţii cu ”personalităţi importante” care să îşi asume candidatura la Bucureşti, dar dacă şeful Pro România ar accepta să intre în cursă, acest lucru „va crea un avantaj extraordinar”, căci ar atrage atenţia publicului asupra confruntării Ponta-Firea.

Potrivit sursei citate, şi preşedintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu consideră că Ponta ar fi un candidat bun, dar declară însă că, deocamdată, o susţine pe Gabriela Firea.

”Prima opţiune rămâne Gabriela Firea, aşa cum au fost discuţiile până acum”, a spus Tăriceanu, precizând că negocierile cu PSD pentru o alianţă la alegerile din Bucureşti sunt în desfăşurare.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne