Peste trei sute de tamponari in Capitala, joi noaptea

Peste 300 de tamponari au avut loc in Capitala, in noaptea de joi spre vineri, cu aproape o suta mai mult decat intr-o zi obisnuita, in conditiile in care a nins.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan, cele mai multe tamponari s-au produs in zona centrala.

Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei a declarat, vineri dimineata, pentru MEDIAFAX, ca in sectorul 1 s-au inregistrat 72 de tamponari, in sectorul 2 - 64, in sectorul 3 - 66, in sectorul 6 - 57, iar in sectoarele 4 si 5 au fost, in total, 71 de accidente usoare.

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, joi, ca a discutat cu operatorii de deszapezire si le-a spus sa intervina la timp in caz ca ninge si sa respecte punctele de colectare a zapezii.

Potrivit Primariei sectorului 6, aproape 90 de utilaje pentru deszapezire actioneaza, de joi dupa-amiaza, in sectorul 6 al Capitalei pentru a indeparta zapada si poleiul in special de pe arterele principale pe care circula mijloacele de transport in comun si pe strazile cu obiective de interes social.

In sectorul 2, au actionat peste 20 de utilaje care imprastie material antiderapant in special pe arterele de circulatie pe care sunt mijloace de transport in comun si pe care se formeaza polei, in timp ce Primaria Sectorului 3 a mobilizat, joi, 37 de utilaje de deszapezire, care actioneaza pe strazile din aceasta zona administrativ-teritoriala pentru a imprastia material antiderapant si a indeparta stratul de zapada depus in urma ninsorii.

Bucurestenii pot sesiza problemele privind deszapezirea si la Dispeceratul Primariei Municipiului Bucuresti, la telefon 305.55.50, precum si la Dispeceratul Administratiei Strazilor, tel verde 0800 800 882. Problemele comunicate de cetateni vor fi transmise catre dispeceratele firmelor de salubrizare, care vor interveni pentru rezolvarea lor.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne