Peste 7.500 de turişti vor ajunge în vara aceasta pe litoralul românesc

Litoralul românesc
Litoralul românesc (Epoch Times România)

Peste 7.500 de turişti vor ajunge în vara aceasta pe litoralul românesc, cu 1.100 mai mulţi comparativ cu anul trecut, se evidenţiază într-o informare adresată ministrului delegat pentru IMM-uri, Mediu de Afaceri şi Turism, Maria Grapini, de către compania Karpaten Turism.

Potrivit Ministerului Economiei, dintre cei peste 7.500 de turişti care vor veni în această vară pe litoralul românesc prin Neckermann, majoritatea sunt din Germania, dar şi din Polonia, Cehia şi Ungaria.

Turiştii străini care vin pe litoral preferă hotelurile de patru stele, în special pe cele care oferă servicii all inclusive.

Neckermann a semnat pentru acest an contracte cu 11 hoteluri, iar până în momentul de faţă s-au vândut deja aproximativ 3.000 locuri, înregistrând o creştere de 46,3% faţă de perioada similară a anului trecut, mai spun sursele citate.

Thomas Cook, unul dintre cele mai mari grupuri de turism din lume, a reînceput din 2012 să aducă turişti străini în România, prin intermediul brandului Neckermann, după ce în anul 2006 s-a retras de pe piaţa românească. Anul acesta, România este prezentă în cataloagele sale.