Peste 2.300 de pedofili online prinşi în operaţiunea “Broken Heart”

(Getty Images)

Departamentul de Justiţie al Statelor Unite a anunţat marţi că grupul de lucru pentru combaterea infracţiunilor comise pe internet împotriva copiilor a prins peste 2.300 de prădători sexuali online.

Procurorul General al SUA, Jeff Sessions, a declarat că arestările fac parte dintr-o campanie continuă de a pune capăt sclaviei sexuale în Statele Unite, adăugând că departamentul său va continua să trateze traficul de copii ca o prioritate de top.

“Niciun copil nu ar trebui să îndure abuzuri sexuale”, a precizat Sessions.

“Şi, totuşi, în ultimii ani, anumite forme de tehnologie modernă au facilitat răspândirea pornografiei infantile şi au creat stimulente mai mari pentru producerea acesteia. Noi, cei din Departamentul de Justiţie, suntem determinaţi să combatem aceste crime care stârnesc repulsie. Este şocant şi foarte trist că în această operaţiune am arestat peste 2.300 de presupuşi prădători de copii şi am investigat aproximativ 25.000 de plângeri privind abuzuri sexuale. Orice potenţial infractor ar trebui avertizat: acest Departament va rămâne neabătut în ceea ce priveşte căutarea celor care ne victimizează copiii”.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe