Peskov: SUA desfăşoară o campanie de defăimare a lui Putin înaintea alegerilor din 2018

SUA a fost acuzată de purtătorul de cuvânt al Kremlinului că a lansat o campanie de desfăimare a preşedintelui rus, deşi încă nu se ştie dacă acesta va candida la alegerile prezidenţiale din Rusia în 2018.
Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului.
Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului. (Captură Foto)

Purtătorul de cuvânt al preşedintelui rus Vladimir Putin, Dmitri Peskov, a sugerat că recentele comentarii făcute de oficialii guvernamentali americani despre preşedintele rus fac parte dintr-o campanie de calomniere înaintea alegerilor prezidenţiale din 2018, a raportat la sfârşitul săptămânii trecut Interfax.

“Alegerile prezidenţiale sunt la orizont şi se pare că pregătirile [americanilor] au început deja”, a declarat Peskov.

Jurnaliştii l-au întrebat pe Peskov dacă acest lucru indică faptul că Putin va candida la viitoarele alegeri prezidenţiale.

“Vorbind despre alegerile noastre, care vor avea loc peste 2 ani, nu s-a mai auzit aşa ceva: nici nu ştim încă dacă Putin are intenţia de a candida sau nu, dar o campanie de calomniere a şi început deja”, a răspuns Peskov.

De asemenea, Peskov a răspuns întrebărilor jurnaliştilor legate de comentariile recente făcute de oficiali americani care l-au descris pe Putin ca fiind corupt.

Peskov a susţinut că, de fapt, candidaţii la alegerile prezidenţiale americane folosesc problemele legate de Rusia şi Putin pentru propriul lor câştig, adăugând că şi-ar fi pierdut locul de muncă dacă ar fi făcut declaraţii similare despre preşedintele american.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe