Pavelescu, atac la magistraţii protestatari: Aţi trădat ţara! Mai borfaşi decât borfaşii

Aurelian Pavelescu
Aurelian Pavelescu (Epoch Times România)

Aurelian Pavelescu, lider al formaţiunii care se numeşte încă PNŢCD, îi atacă virulent, printr-o postare pe Facebook, pe magistraţii care au protestat ieri în Capitală. Potrivit lui Pavelescu - politician cunoscut pentru poziţiile sale pro-PSD şi anti-Justiţie - judecătorii protestatari sunt trădători şi ruşinea României.

"Au livrat societăţii minciună, nedreptate, teroare, dispreţ. Nu erau cu putinţă toate acestea FĂRĂ O COMPLICITATE GENERALĂ. Nici vorbă că Portocală, Onea, Man, Ardelean, Uncheşelu, Veveriţa, Iacob, Bulancea, Lazăr, Kovesi, dar şi printre judecători dintre care au apărut Camelia Bogdan, Lavina Stanciu, Tarcea, Matei etc. au fost şi sunt singulari! EI SUNT DOAR CEI CARE AU FOST PRINŞI! Şi, de ce? Pentru că s-au şi expus ca nişte bestii, ca nişte proşti, iar nesimţirea lor nu putea trece neobservată. Dar cei care au acţionat şi acţionează cu aceeaşi agresivitate şi minciună, dar neştiuţi? Să fie foarte clar, minciuna şi corupţia - mai mult decât morala - sunt GENERALIZATE în justiţie. PUNCT!

I-am văzut şi zilele trecute ”protestând” pentru o ORDONANŢĂ CORECTĂ! Nici vorbă despre ce tot îndrugă idioţii: gata cu delegările, amantlâcurile acestora şi favoritismele; gata cu influenţele de la şefi sub aparenţa ”controlului ierarhic”, gata cu NOI SUNTEM INTANGIBILI PENTRU CĂ AŞA VREM NOI şi, dacă nu, îi chemăm pe străini să vă bată la tălpi - că pentru ei ieşiţi în stradă!" scrie, pe Facebook, liderul PNŢCD.

"M-am săturat de ipocrizie, că trebuie respectaţi magistraţii, că doar unii fac şi dreg, că, dacă îi certăm, e ca şi ne-am lua de îngeri! NU: VOI SUNTEŢI MAI BORFAŞI DECÂT BORFAŞII! Ţara v-a dat tot ce-a putut, infinit mai mult decât altora poate mai importanţi decât voi: profesorii, medicii, şi cei care ţin ţara cu munca braţelor. Ştiţi voi cam cât câştigă un ÎNVĂŢĂTOR, eroul tăcut dintotdeauna al naţiunii, laşilor?

Aţi trădat ţara, domnilor şi doamnelor magistraţi, o faceţi şi azi în fiecare zi! Nu sunteţi cu nimic mai presus decât Parlamentul, Guvernul şi cei pe care vă permiteţi să-i sfidaţi în fiecare zi cu aere de superioritate. Din contră, cu mult mai rău, pe voi nu v-a votat nimeni, studiile voastre, ale celor mai mulţi, sunt îndoielnice, iar din punct de vedere moral - ZERO - vreţi să vă îmbogăţiţi fără să apăraţi adevărul!", adăugă Pavelescu.

Reamintim că Guvernul Dăncilă a adoptat, marţi, o ordonanţă de urgenţă privind modificarea legilor Justiţiei care conţine o serie de prevederi controversate ce au fost criticate dur de preşedintele României, de DNA, de DIICOT, de Opoziţie, de Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii şi de procurorul general Augustin Lazăr.

Ordonanţa adoptată la iniţiativa lui Tudorel Toader face, potrivit criticilor, un adevărat "stat în stat" din Secţia pentru investigarea magistraţilor, şeful acestei structuri fiind scos de sub autoritatea procurorului general. De asemenea, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii este eliminată din numirea şefilor marilor Parchete, avizul urmând să fie dat de plenul CSM.

O altă modificare importantă este că procurorii nu mai pot fi delegaţi în funcţiile de conducere din cadrul parchetelor pentru care numirea se face de preşedintele României, iar interimatul nu poate depăşi 45 de zile.

Nemulţumiţi, magistraţii au ieşit în stradă să protesteze în mai multe oraşe ale ţârii, inclusiv în Capitală şi au suspendat temporar activitatea la un tribunal şi mai multe parchete.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne