Paul Stănescu a ridicat problema suspendării preşedintelui Iohannis (surse)

În şedinţa de luni a biroului politic PSD s-a ridicat problema suspendării preşedintelui Iohannis. Social-democraţii n-au fost însă încântaţi de această idee, de teamă că o suspendare i-ar creşte cota şefului statului, dându-i acestuia un ascendent la alegeri.
Paul Stănescu
Paul Stănescu (Epoch Times România)

Vicepremierul Paul Stănescu a ridicat problema suspendării preşedintelui Iohannis, în şedinţa de luni a Biroului Politic al PSD, potrivit surselor Hotnews.ro. Potrivit surselor, social-democraţii prezenţi la şedinţă nu au dat însă curs ideii lansate de vicepremier.

"A fost opinie izolată care nu a creat dezbatere la şedinţă. Toţi ştim că o eventuală suspendare nu ar face decât să-i majoreze cota preşedintelui Klaus Iohannis şi să-i asigure un nou mandat”, au susţinut sursele social-democrate.

Vicepremierul Paul Stănescu l-a atacat dur săptămâna trecută pe şeful statului, acuzându-l că se află în spatele plângerii penale făcute de Ludovic Orban împotriva premierului Viorica Dăncilă şi că vrea să consolideze „statul paralel” şi dispariţia statului de drept.

Reamintim că de partea sa, liderul PSD, Liviu Dragnea, care l-a acuzat pe şeful statului de "tentativă de lovitură de stat pentru preluarea puterii în mod nelegitim", a negat după şedinţa Biroului Politic că s-a discutat despre suspendarea preşedintelui.

”În ceea ce priveşte suspendarea preşedintelui, noi tot sperăm că mai există undeva o fărâmă de luciditate. Nu am discutat, nu luăm în calcul suspendarea preşedintelui, dar nu avem de gând să stăm şi să nu facem nimic. Vom utiliza toate mijloacele legale, constituţionale, sociale pentru a răspunde”, a declarat Dragnea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne