Patronul lui Olympiakos Pireu şi-a amendat jucătorii cu 500.000 de euro

(photos.com)

Evangelos Marinakis, patronul echipei de fotbal Olympiakos Pireu, campioana en titre a Greciei, a aplicat luni o amendă de 500.000 euro jucătorilor săi, din cauza performanţelor modeste din ultima perioadă, informează AFP.

"Olympiakos este cel mai mare club grec şi pentru fiecare dintre voi este o onoare să joace pentru această echipă. Trebuie să respectaţi şi să onoraţi clubul Olympiakos. Dacă cineva dintre voi are o problemă sau nu mai vrea să rămână aici, să aibă curajul să se ridice şi să plece", le-a spus Marinakis jucătorilor săi.

Patronul grupării din Pieru a precizat că amenda este legată în special de înfrângerea suferită în Europa League, în faţa ucrainenilor de la Dnepr Dnepropetrovsk (0-2), sinonimă cu eliminarea în faza şaisprezecimilor de finală, precum şi de remiza înregistrată în Cupa Greciei, în faţa echipei de ligă secundă AEK Atena (1-1).

"Cât timp jucaţi pentru Olympiakos, trebuie să daţi totul, să faceţi sacrificii pentru acest tricou. Trebuie să câştigaţi campionatul şi Cupa Greciei. Băgaţi bine la cap şi acţionaţi în consecinţă!", a adăugat Marinakis.

Olympiakos Pireu este liderul campionatului de fotbal al Greciei, cu un avans de trei puncte faţă de marea sa rivală, Panathianikos Atena, după disputarea a 25 de etape.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Sport