Pasele cu mingea ale unei femei africane l-au impresionat pe Donald Trump [video]

Hadhara Charles Mjeje, femeia africană care l-a impresionat pe Donald Trump
Hadhara Charles Mjeje, femeia africană care l-a impresionat pe Donald Trump (Screenshot tramite video Youtube)

Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, a fost fascinat de un clip video viral în care o femeie africană joacă fotbal controlând mingea în mod incredibil, încât l-a împărtăşit pe contul său Twitter.

Femeia se numeşte Hadhara Charles Mjeje, este din Tanzania şi a devenit faimoasă în întreaga lume datorită unui clip video lansat pe Twitter de Akin Sawyerr, vizionat de peste 10 milioane de persoane.

Clipul video a fost prezentat de Akin Sawyerr cu cuvinte profunde: "Talentul se distribuie echitabil, dar oportunităţile nu".

Talentata femeie are 20 de ani şi este mama a doi copii. Pentru a-şi dezvălui tot talentul, Hadhara nu are nevoie să-şi pună ultimul model de adidaşi, de fapt, de cele mai multe ori în alte clipuri video este desculţă sau în papuci.

Alţi utilizatori ai reţelelor sociale s-au alăturat mesajului pe Twitter lansat de Sawyerr şi au adăugat alte clipuri video ale acestei jucătoare talentate.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport