PAS: În realitate, la alegerile din Chişinău, PDM va susţine candidatul PSRM

Partidul Acţiune şi Solidaritate anunţă că nu negociază pe niciun subiect cu democraţii şi socialiştii vinovaţi de dezastrul din R. Moldova.
Alegeri libere şi corecte?
Alegeri libere şi corecte? (crjm.org)

Vlad Plahotniuc a declarat marţi că Partidul Democrat (PDM) nu va propune un candidat la alegerile din municipiul Chişinău, dar va susţine candidatura unică a partidelor pro-europene, PAS, PL, PPDA şi PPEM.

În replică, Partidul Acţiune şi Solidaritate (PAS) notează că Plahotniuc de fapt a reconfirmat alianţa PDM-PSRM la alegeri, iar conducerea PDM-ului, respectând tradiţia de a susţine candidatul socialiştilor, vrea, şi de această dată, să îl desemneze câştigător pe Ivan Ceban sau pe oricine va fi candidatul PSRM la primăria Capitalei.

PAS susţine că declaraţiile democraţilor sunt mincinoase, fapt demonstrat în campania prezidenţială, când au vrut să defăimeze candidatul unic proeuropean prin susţinerea lor toxică, în realitate sprijinindu-l pe Dodon cu toată maşinăria lor administrativă şi mediatică. Candidatul „unic proeuropean” pe care îl va susţine în realitate PD la primărie va fi candidatul socialiştilor.

”PAS nu negociază cu PD nici pe acest subiect, nici pe altele, poziţie expusă de nenumărate ori şi cu diverse ocazii. Reamintim că decizia de a nu purta negocieri şi de a nu coopera cu PD şi PSRM, vinovaţi de dezastrul din ţară, a fost adoptată la Congresul Partidului Acţiune şi Solidaritate din 10 septembrie 2017”, a conchis formaţiunea politică.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe