PAS a semnat moţiunea de cenzură. Maia Sandu: Guvernul lui Dodon este instrumentul principal de fraudare a alegerilor

Cetăţenii R. Moldova îşi vor apăra dreptul la alegeri libere şi corecte, inclusiv în stradă, afirmă Maia Sandu.
Maia Sandu, preşedinte a Partidului Acţiune şi Solidaritate
Maia Sandu, preşedinte a Partidului Acţiune şi Solidaritate (facebook.com/PAS)

Nu îi vom permite lui Dodon să transforme procesul democratic într-un iarmaroc, unde voturile din regiunea transnistreană se cumpără cu 20 de dolari, iar loialitatea primarilor este cumpărată cu bani din bugetul de stat, a declarat preşedintele PAS Maia Sandu, menţionând că oamenii sunt sătui de mimarea democraţiei şi de politicieni care îi sărăcesc, le alungă copiii şi nepoţii de acasă.

„Noi o să apărăm dreptul lor de a alege în fruntea ţării oameni oneşti, dreptul la alegeri libere şi corecte, inclusiv în stradă, dacă va fi nevoie”, a adăugat liderul PAS, menţionând că Guvernul lui Dodon este instrumentul principal de fraudare.

Maia Sandu a ţinut să noteze că unii din guvernul Chicu, cu pistolul la tâmplă, strâng bani de la agenţii economici pentru finanţarea campaniei lui Dodon, Voicu se ocupă de urmărirea opoziţiei, Ministerul Protecţiei Sociale face cadouri ajutoarele sociale în schimbul promisiunilor de a-l vota pe Dodon.

În opinia acesteia, toate ilegalităţile se întâmplă în timp ce ţara arde, economia se prăbuşeşte fără niciun ajutor de la guvern, sărăcia ajunge în fiecare gospodărie, iar sistemul medical e tot mai aproape de colaps total.

Astfel, fracţiunea PAS a semnat moţiunea de cenzură a Platformei DA împotriva Guvernului în speranţa că PDM îşi va revedea poziţia şi va sprijini demiterea Cabinetului Chicu faţă de care la fel are pretenţii.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe