Partenerul unei firme de avocatură renumite impresionat de atletismul, spiritualitatea şi interpretarea vocală a Shen Yun

David MacDonald, unul dintre cei mai respectaţi avocaţi din Ontario, a declarat că aşteaptă cu nerăbdare să vadă Shen Yun din nou.
David MacDonald, unul dintre cei mai respectaţi avocaţi din Ontario, a declarat că aşteaptă cu nerăbdare să vadă Shen Yun din nou. (Courtesy of NTD Television)

Mississauga, Canada - Partenerul celei mai mari firme de avocatură din Ontario, David MacDonald, a fost plăcut surprins de Shen Yun Performing Arts, după debutul cu casa închisă, al turneului 2013 din America de Nord.

"M-am gândit că este un eveniment de dans minunat, dar acum mi se pare că este mult mai mult", a afirmat el.

Dl. MacDonald, un avocat la firma de avocatură Thomson Rogers, a notat că a fost impresionat de multe lucruri în spectacolul pus în scenă la Living Arts Centre joi seara.

"Atletism, spiritualitate, există un mesaj grandios iar interpretarea vocală a fost mai presus de toate", a spus el.

Dl. MacDonald, care şi-a adus soţia şi fiul să vadă spectacolul, a fost numit de către ministrul de finanţe din Ontario ca reprezentant autorizat al persoanelor rănite în provincie şi membru al Comitetului Executiv pentru Inspectorul de Asigurări pentru provincia Ontario al Comitetului de Implementare al Reformelor Auto.

Dl. MacDonald a notat că a fost foarte inspirat că unele dansuri au portretizat libertatea şi apărarea convingerile lor, în ciuda opresiunii.

"Cred că au inspirat nu numai chinezii, dar, de asemenea, şi pe noi canadienii", a spus el.

Misiunea Shen Yun este de a reînvia cei 5.000 de ani de cultură tradiţională chineză pe scenă, prin cântec şi dans, prin scoaterea la lumină a virtuţilor tradiţionale chineze.

"Principii cum ar fi bunăvoinţa şi dreptatea, corectitudinea şi înţelepciunea, respectul pentru Cer şi pedeapsa divină, toate prind viaţă, atingând audienţa," spune site-ul web al companiei.

Potrivit site-ului, reverenţa faţă de divinitate a fost inima şi sufletul culturii tradiţionale chineze. Totuşi aceste tradiţii au fost oprimate în timpul Revoluţiei Culturale din China de către Partidul Comunist Chinez, care a stabilit "să distrugă nu numai aşezăminte culturale, temple şi relicve, dar, de asemenea, credinţa poporului chinez în virtute şi credinţa în divin".

Dl. MacDonald a spus că a fost interesant să afle că Shen Yun are în fiecare an un program nou şi a afirmat că va veni cu siguranţă să vadă spectacolul de anul viitor.

Shen Yun are sediul la New York şi este compus din trei companii care merg în turneu mondial în fiecare an având misiunea de a revigora 5.000 de ani de cultură tradiţională chineză.

Pentru mai multe informaţii vizitaţi shenyunperformingarts.org

The Epoch Times este onorat ca sponsor al companiei Shen Yun Performing Arts.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Societate, cultură