Paris Saint-Germain, campioană a Franţei la handbal masculin

Gruparea pariziană a devenit pentru a treia oară consecutiv campioană, joi, după ce rivala sa de o viaţă, Nantes, a pierdut pe teren propriu în faţa formaţiei Montpellier cu scorul de 30-33.
(EHF Euro/facebook)

Formaţia de handbal masculin din Paris - PSG, şi-a adjudecat pentru a patra oară în cinci ani (2013, 2015, 2016, 2017) titlul de campioană a Franţei, cu două etape înainte de finalul campionatului, după ce Nantes, aflată pe locul 2 în clasament, a pierdut, joi, confruntarea de pe teren propriu cu cei de la Montpellier, scor 30-33.

În urma acestui rezultat, echipa din Nantes se află la cinci puncte de deţinătoarea titlului.

Pentru parizieni acesta este al 11-lea trofeu din istoria clubului, alături de cele trei Cupe ale Franţei (2007 în versiunea Paris Handball, 2014, 2015) şi cele două victorii din Trofeul Campionilor (2014, 2015).

Clubul din capitala Franţei, care a avut un sezon extraordinar, câştigând până în prezent Trofeul Campionilor şi Cupa Ligii, urmează să dispute pe 3-4 iunie, la Koln (Germania) - turneul 'Final Four' al Ligii Campionilor.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport