Parchetul Militar despre accidentul cu ministrul Bode: SPP avea obligaţia să ne anunţe prin fax despre eveniment

Lucian Nicolae Bode
Lucian Nicolae Bode (Epoch Times România)

Parchetul Militar urmează să verifice de ce Serviciul de Protecţie şi Pază nu a raportat accidentul provocat de şoferul ministrului Transporturilor, duminică seara, informează Europafm.ro.

Potrivit sursei citate, procurorul militar George Nica de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti afirmă că SPP era obligat să raporteze accidentul.

„Toate unităţile militare au obligaţia să transmită la Parchetul Militar un eveniment de acest gen. De obicei acest lucru se face prin fax, dar până la ora actuală nu am primit fax de la SPP în acest sens. O să verificăm şi de ce nu am primit”, a declarat George Nica.

Reamintim că maşina oficială în care se afla ministrul PNL al Transporturilor, Lucian Bode, a fost implicată într-un accident. Din imaginile surprinse de un motociclist care se afla pe acelaşi traseu, prezentate de g4media, reiese că autoturismul a intrat în depăşire, pe linie continuă, gonind pe contrasens sute de metri.

După ce au fost evitate două autoturisme care circulau regulamentar, filmuleţul se întrerupe pentru câteva momente, apoi sunt surprinse imaginile de după impactul autovehiculului în care se afla ministrul Bode.

Şeful Transporturilor ar fi fost rănit uşor, dar a refuzat să fie transportat la spital.

Potrivit Poliţiei din Argeş, în accident au fost rănite două persoane, ofiţerul SPP şi pasagera maşinii lovite frontal de şoferul ministrului.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne