Papahagi: Romii, o imensă masă de manevră. Sunt dispuşi la orice ca să-şi mai prelungească o zi biata existenţă

Adrian Papahagi
Adrian Papahagi (Epoch Times România)

Câtă vreme romii nu sunt educaţi şi salvaţi de mizeria supravieţuirii de pe o zi pe alta, vor rămâne o imensă masă de manevră, a scris sâmbătă, pe contul său de Facebook, profesorul Adrian Papahagi.

"Vreţi un mega-plan de ţară? Iată: educarea romilor, scoaterea lor din sărăcie. Câtă vreme aceşti oameni nu sunt educaţi şi salvaţi de mizeria supravieţuirii de pe o zi pe alta, vor rămâne o imensă masă de manevră pentru toţi şmecherii care îi încolonează şi îi folosesc, de la mafioţii din propria comunitate, la tartorii din politică.

S-au câştigat alegeri cu câteva zeci sau sute de mii de voturi ale acestor oameni, dispuşi la orice pentru un dumicat cu care să-şi mai prelungească o zi biata existenţă.

Oare a avut măcar un partid acest punct în programul politic? Sau poate le convine tuturor să aibă la dispoziţie o masă de manevră utilă pentru strâns semnături şi voturi?", a declarat Adrian Papahagi, fostul politician care a pus umărul la fondarea a două noi partide - PMP şi M10.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne