Pantofii la modă în 2016 (galerie foto)


Tendinţe moda primăvară-vară 2016
Tendinţe moda primăvară-vară 2016 (Google.com)

Pantofii fiind un fel de etalon al gustului feminin, designerii le acordă tot mai multă atenţie şi un interes deosebit de la sezon la sezon.

Cu ce fel de pantofi ne vom încălţa în 2016? Noutăţile sunt multe: benzi care se leagă în jurul gleznei, lanţuri de metal aplicate pe serioşii mocasini, linii, culori de impact puternic. Şi nu lipsesc pitonul, reminiscenţele de western, modelele futuriste şi multe alte tendinţe. În galeria foto puteţi viziona câteva dintre ele.

Nu ştim dacă aceasta este o ştire finală, dar tot ceea ce prezice revista Vogue SUA se transformă în realitate. Ultima prognoză a publicaţiei este legată de tocuri, acestea fiind protagonistele următoarelor colecţii de modă. Se pare că moda sportivă are zilele numărate.

În materie de modă nu există nimic scris, iar pantofii nu sunt o excepţie de la această premisă.

Vă prezentăm cele mai recente tendinţe în 2016:

Ugly Shoes: omniprezenţi în aproape toate podiumurile de anul trecut, aceşti pantofi cu tălpile lor de cauciuc vor continua să fie prezenţi pe toată perioada viitoarei colecţii de primăvară - vară.

Pantofii Stan Smith: Deşi mulţi au cerut să se pună capăt epocii Stan Smith, aceşti adidaşi vor continua să rămână, fiind un must în moda de primăvară, chiar dacă este posibil ca domnia pantofilor sport de culoare albă să piardă teren în faţa altor tipuri de modele mult mai colorate, de impact puternic. Fără nicio îndoială tendinţa casual va domina şi va face ca noii pantofi coloraţi să fie esenţiali pentru a fi la modă în 2016.

Pantofii de argint: Gucci a surprins cu tocurile înalte de argint şi Givenchy a prezentat, de asemenea, modele de pantofi cu acest material. Se pare că domnia "auriului" s-a terminat lăsând locul epocii de argint.

Pantofii slip on: aceşti pantofi tip papuc apar în continuare pe podiumuri, iar designerii, cum ar fi Michael Kors şi Celine, continuă să-i includă în cataloagele lor. Deşi sunt informali, în funcţie de modul în care îi combinăm ne pot ajuta să menţinem eleganţa.

Cizme stil "western": cizmele stil cowboy vor fi protagonistele acestui an. Deja se văd unele modele realizate de branduri ca Coach, Marc Jacobs şi Givenchy.

Modele futuriste: se observă o tendinţă de a combina forme, materiale şi elemente pentru a crea pantofi cu tendinţă futuristă şi va prevala extravaganţa şi creativitatea în design.

În câteva cuvinte, colecţia de pantofi 2016 poate satisface toate gusturile!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură