Panică în grădina zoologică: familie înconjurată de gheparzi (video)

O familie "norocoasă" a scăpat ca prin urechile acului de gheparzii care i-au înconjurat în parcul Beekse Bergen Safari din Olanda.
Gheparzi
Gheparzi (Print screen YouTube)

Parcul Beekse Bergen Safari din Olanda are reguli foarte clare în ceea ce priveşte siguranţa vizitatorilor: este strict interzis să coboare din vehicul, în orice situaţie. Cu toate acestea, o familie franceză a ignorat acest avertisment.

Momentul a fost înregistrat cu telefonul mobil de către persoanele care se aflau într-un automobil aflat în spatele lor. În clipul video se poate viziona cum gheparzii se reped în mod deliberat spre familia care se afla pe o esplanadă lângă vehicul.

Totuşi, familia de francezi, formată din părinţi şi trei copii, în mod miraculos, nu au fost răniţi. Chiar şi atunci când unul dintre gheparzi s-a apropiat periculos de cel mai mic copil, acesta a fost salvat in extremis de mama sa, care l-a alungat agitând braţele.

Primii care au scăpat de pericol au fost tatăl şi fiul mai mare, care, alarmaţi de sosirea animalelor, au intrat în vehicul. Apoi, mama l-a luat pe cel mic în braţe şi s-a îndreptat la rândul ei spre maşină însoţită de fiul mijlociu. Copilul mijlociu a reuşit să intre în maşină şi, în sfârşit, mama şi cel mic.

Administratorul parcului, Niels de Wildt, a afirmat că membrii familiei au avut "noroc" datorită faptului că "gheparzii au un program de masă" şi în acel moment nu le era foame.