Paleologu: Voi face o campanie modestă. Aştept oamenii cu ceai, cafea şi biscuiţi la mine acasă

Intrat în cursa pentru parlamentare, liberalul "disident" Teodor Paleologu susţine că mizează pe un vot destul de larg din punctul de vedere al sensibilităţilor pe care le poate reprezenta.
Theodor Paleologu
Theodor Paleologu (Epoch Times România)

Pe ce voturi mizează Theodor Paleologu la alegerile parlamentare care bat la uşă? Pe voturile liberalilor nemulţumiţi de PNL, "salvaţioniştilor de dreapta" şi ale monarhiştilor, a declarat vineri deputatul, într-un interviu acordat RFI.

"Mizez pe un vot destul de larg din punctul de vedere al sensibilităţilor pe care le pot reprezenta. Mizez pe votul liberalilor nemulţumiţi de PNL, liberalii care ştiu că PNL nu are o conducere cu adevărat liberală, mizez de asemenea pe un vot conservator.

De asemenea, sunt salvaţioniştii de dreapta, ca să le spun aşa, USB-iştii de dreapta, acei simpatizanţi ai lui Nicuşor Dan, care l-au vrut pe Nicuşor Dan la Primărie, dar care n-au totală încredere într-un partid care are foarte multe componente de stânga, foarte mulţi oameni de stânga. De asemenea, monarhiştii, pentru cine să voteze dacă nu pentru Toader Paleologu?", a declarat Paleologu.

Întrebat cum se va desfăşura campania sa, deputatul a replicat:

"Va fi o campanie în principal foarte modestă. Bugetul meu de campanie în acest moment este de trei mii de euro, nu am mai mult de atâta, de aceea, orice sprijin este binevenit. Mă voi axa, fireşte, pe Internet, că acolo este electoratul meu, de oameni preocupaţi de cultură, de educaţie şi care mă urmăresc deja de ani de zile pe Internet.

În rest, stau de vorbă cu cine vrea să se întâlnească cu mine, aştept alegătorii la mine acasă, luni şi joi seara de regulă şi sâmbăta îi aştept pentru discuţii, câte o prezentare, câte o conferinţă de-a mea despre probleme de actualitate, despre probleme de ideologie politică, de program politic, în mod foarte modest, aşa cum am făcut şi în precampanie, aşteptam oamenii cu ceai, cafea şi biscuiţi la mine acasă, în Armenească 34".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne