Paleologu: Iohannis n-a salvat România de hidra pesedistă. El a pus Guvernul Dăncilă, el l-a dat jos

Theodor Paleologu
Theodor Paleologu (Epoch Times România)

Fostul prezidenţiabil PMP Theodor Paleologu a opinat, la postul B1 TV, că preşedintele Klaus Iohannis nu a salvat România de PSD, „el a pus Guvernul Dăncilă şi el l-a dat jos”, iar „victoria zdrobitoare” a pesediştilor în 2016 s-a datorat, în mare măsură, „contraperformanţei” şefului statului.

„Toată campania a fost bruiată complet de criza guvernamentală, iar în ultima săptămână Guvernul PNL s-a instalat, iar Iohannis a beneficiat de această statură de salvator al ţării de hidra pesedistă”, a declarat fostul ministru al Culturii.

Paleologu a comentat, cu privire la „statura de salvator” a preşedintelui Iohannis că, în opinia sa, „e ca-n bancul ăla pe care l-am tot spus cu canalul deschis în care cade un miliţian, care apoi iese de acolo şi spune: ‘ce noroc am avut că nu era pus capacul, că altfel nu mai ieşeam de aici’”.

„Adică el (Iohannis) a pus Guvernul Dăncilă şi el l-a dat jos”, a adăugat Paleologu.

Nu în ultimul rând, fostul ministru al Culturii a susţinut că victoria „zdrobitoare” pe care a obţinut-o PSD în alegerile parlamentare din decembrie 2016 s-ar datora „în mare măsură domnului Iohannis”.

„Contraperformanţa lui Iohannis din 2014-2016 a dus la dezastrul de la parlamentarele din 2016. Ne paşte acelaşi lucru la anul. Nu văd niciun motiv să cred că Iohannis a schimbat. Domnul Iohannis a ratat o dată cu poarta goală şi am motive să cred că ar putea să mai rateze. Cu atât mai mult cu cât e un guvern foarte fragil”, a menţionat Paleologu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne