Paleologu: Faptul că un om ca Răzvan Cuc a ajuns ministru spune mult despre tirania incompetenţei în România

Theodor Paleologu
Theodor Paleologu (Epoch Times România)

Scandalul dintre Răzvan Cuc, ministrul demis al Transporturilor, şi Mădălina Mezei, fosta şefă TAROM, e de un mahalagism extrem, a declarat, pentru B1 TV, candidatul PMP la prezidenţiale, Theodor Paleologu.

"E un scandal de mahala, e de un mahalagism extrem acest scandal. Şi dintr-o parte şi din alta, e absolut penibil. Spune domnul Cuc că doamna Mezei e incompetentă, dar cine a numit-o? Asta arată încă o dată că la toate nivelurile în ţara asta sunt numiţi incompetenţi, impostori, nulităţi, hoţomani. Apoi vine domnul Cuc şi spune că a dat-o afară pentru incompetenţă.

Domnul Cuc trebuie să dea socoteală pentru ce a făcut şi ce a făcut este absolut inadmisibil!

Pe domnul Cuc ar fi trebuit să-l dea afară doamna Dăncilă, numai că acum nu mai are cum, că au fost cu toţii daţi afară de votul Parlamentului. Faptul că un om ca domnul Cuc a ajuns ministru spune mult despre tirania incompetenţei în această ţară", a declarat Theodor Paleologu.

Reamintim că Mădălina Mezei a acuzat, în cadrul unei conferinţe de presă, că ministrul Cuc a chemat-o la el în birou cu două zile înainte de moţiune pentru a-i cere să ţină la sol câteva avioane în ziua votului crucial pentru PSD, însă Mezei a refuzat pentru că "nu suntem stăpâni de sclavi". Ulterior, Mezei a fost demisă de la conducerea TAROM. Între timp, DNA a deschis dosar penal şi a început audierile, prima chemată fiind chiar Mezei.

La rândul său, Răzvan Cuc a negat acuzaţiile şi a ameninţat că va depune o plângere penală împotriva fostei şefe Tarom. Totodată, Cuc o acuză pe Mezei de "nepotism, interese personale şi lipsă totală de implicare managerială".

Mădălina Mezei fusese numită la şefia TAROM abia în iunie anul acesta, tot de Cuc, şi anterior a fost reprezentantul companiei la Bruxelles.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne