Paleologu: Este tot mai clar că Barna nu va ajunge în turul doi

Theodor Paleologu
Theodor Paleologu (Epoch Times România)

Este tot mai clar faptul că prezidenţiabilul USR Dan Barna nu va ajunge în turul doi ţinând cont de scandalul în care este implicat cu proiectele cu fonduri europene, a susţinut vineri candidatul PMP la prezidenţialele, Theodor Paleologu, în cadrul unei conferinţe de presă la Bistriţa.

"E din ce în ce mai clar că Barna nu va intra în turul doi. El, de acum până pe 10 noiembrie, va trebui să explice chestiunile legate de fonduri europene. Eu îmi impun pe acest subiect rezervă totală, nu sunt acuzatorul lui şi mai am un principiu umanitar, şi anume să nu tragi cu puşca într-o ambulanţă", a susţinut Paleologu, citat de Agerpres.

Liderul PMP a adăugat că ar trebui "să explice domnul Barna cum stau lucrurile, sunt convins că are argumente".

De asemenea, Theodor Paleologu şi-a exprimat regretul că niciunul dintre candidaţii cotaţi cu cele mai mari şanse la câştigarea cursei pentru Cotroceni - evidenţiindu-i în special pe şeful statului Klaus Iohannis, Dan Barna, Mircea Diaconu şi premierul demisionar Viorica Dăncilă - nu sunt dispuşi să participe la dezbateri cu contracandidaţii.

Declaraţiile lui Paleologu vin în contextul în care Dan Barna se află în centrul unui uriaş scandal declanşat de investigaţia Rise Project vizând afacerile lui de dinainte de intrarea în politica mare. De altfel, pe fir a intrat şi Departamentul de Luptă Antifraudă (DLAF).

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne