Paleologu: Barna, acest Robespierre fără lecturi. Trombonul i se potriveşte mai bine lui Orban decît mandolina

Theodor Paleologu
Theodor Paleologu (Epoch Times România)

Fost ministru al Culturii şi candidat PMP la prezidenţiale, Theodor Paleologu a lansat un nou atac dur la adresa liderilor USR şi PNL, Dan Barna şi respectiv Ludovic Orban.

"Păcat că lipseşte din această poză de grup tocmai Eugen Tomac, primul lider de partid care a susţinut candidatura lui Nicuşor Dan. Pînă în ultimul moment am făcut tot ce am putut pentru un compromis rezonabil (candidat PMP la sectorul 3, viceprimar PMP al Bucureştiului, liste comune PNL-PMP)", a scris Paleologu pe pagina sa de Facebook, făcând referire la imaginea de mai jos.

Nicuşor Dan, Dan Barna şi Ludovic Orban
Nicuşor Dan, Dan Barna şi Ludovic Orban (Theodor Paleologu / Facebook)

"Au prevalat din nou, în toate partidele, ţîfna, ambîţul, fanatismul partizan, dorinţa de răzbunare şi de a da lecţii. Premiul întîi îi revine lui Dan Barna, acest Robespierre fără lecturi. Orban una spune şi alta face: trombonul i se potriveşte mai bine decît mandolina. Şi nici PMP-ul nu duce lipsă de apucaţi", a precizat Paleologu.

Potrivit fostului ministru, Traian Băsescu a fost fără îndoială cel mai bun primar al Bucureştiului din ultimii 30 de ani, iar Nicuşor Dan ar avea multe de învăţat de la el.

"Dar enorma experienţă a fostului preşedinte este acum mai utilă în Parlamentul European. Quel gâchis!", a conchis Paleologu.