(P) Vii în Bucureşti pentru o întâlnire de afaceri? Îmbină utilul cu plăcutul cu ajutorul unei companii de închirieri maşini

Dacă eşti din provincie şi ai nevoie să vii în Bucureşti pentru o întâlnire de afaceri sau un eveniment privat, cum ar fi o nuntă ori un botez, trebuie să îţi stabileşti din timp modalitatea de transport în Capitală.
Palatul Parlamentului
Palatul Parlamentului (.)

Odată ajuns pe Aeroportul Internaţional "Henri Coandă", te-ai putea gândi să apelezi la un taxi sau la mijloacele de transport în comun. Dezavantajul taxiului este că nu poţi estima costurile, iar al autobuzelor - că vei pierde timp preţios şi vei avea de parcurs o distanţă pe jos, din staţie până în locaţia în care trebuie să ajungi.

În aceste condiţii, cea mai bună opţiune pentru tine este să apelezi la serviciile unei companii profesioniste de inchirieri masini din Bucureşti şi Otopeni, cum ar fi FocusRent. Astfel, în momentul în care ieşi din aeroport, în parcare te va aştepta o maşină nouă, cu toate reviziile la zi şi cu toate taxele şi asigurările auto incluse (RCA, full CASCO, rovinieta). În plus, vei beneficia şi de un plin de combustibil la livrare, dar şi de libertate, întrucât nu vei avea nicio limită de kilometri impusă.

În acest mod, pe lângă drumurile pe care trebuie să le faci la hotel şi apoi la biroul, restaurantul său sala de evenimente unde îţi vei desfăşura activitatea, poţi profita de scurta vizită în Bucureşti şi poţi adăuga în programul tău şi câteva obiective turistice. Iată în continuare unele dintre cele mai spectaculoase locuri din Capitală, la care poţi ajunge cu uşurinţă folosind serviciile de închirieri maşini:

1. Palatul Parlamentului

Palatul Parlamentului este clădirea-simbol a oraşului Bucureşti şi niciun turist, fie el din provincie sau străin, nu trebuie să o rateze. Dimensiunile impresionante, dar şi multitudinea de stiluri arhitectonice, de la brâncovenesc la renascentist şi baroc, fac din Palatul Parlamentului un edificiu care trebuie neapărat vizitat. Folosind serviciile de închirieri maşini, ajungi cu uşurinţă la Palatul Parlamentului, din Centru înspre Piaţa Unirii.

2. Centrul Vechi

La doar câteva sute de metri de Palatul Parlamentului se află Centrul Vechi, "kilometrul zero" al distracţiei din Bucureşti. Parchează automobilul companiei de închirieri maşini pe malul Dâmboviţei şi plimbă-te printre clădirile istorice, cafenelele şi barurile primitoare şi restaurantele extravagante. Cu siguranţă este o experienţă pe care nu o vei uita.

3. Muzeul Antipa

Muzeul Antipa este situat chiar pe drumul care leagă Aeroportul de Centru, aşadar acest obiectiv poate fi chiar prima oprire pe care să o faci după ce te urci la bordul autoturismului obţinut prin intermediul serviciilor de închirieri maşini. Aici ai ocazia să vezi două milioane de exemplare de nevertebrate şi vertebrate, dar şi roci sau minerale, acestea din urmă fiind expuse în cadrul unor vernisaje.

4. Grădina Botanică

Grădina Botanică este o oază de linişte şi de natură în mijlocul Bucureştiului. Bogată în plante vii sau conservate, Grădina Botanică include specii rare, mediteraneene, dar şi colecţii de trandafiri şi o colină a coniferelor. În plus, Muzeul Botanic şi Herbarul Central, unde se găsesc 22 de biotipuri, nu trebuie nici ele ratate.

Apelând la o companie care oferă servicii de închirieri maşini, vei beneficia de siguranţa dată de un autoturism supus unei inspecţii tehnice riguroase înainte de a-ţi fi înmânat, dar şi de libertatea de a-ţi organiza programul exact aşa cum îţi doreşti, pentru a îmbina utilul cu plăcutul.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură