(P) Trebuie să te muţi? Iată 3 motive de care să ţii cont atunci când îţi alegi firma de mutări mobila

După strângerea şi organizarea bagajelor, mutarea mobilei este cel mai important pas atunci când e momentul să îţi schimbi locuinţa, biroul sau sediul. După ce împachetarea şi organizarea au fost realizate, ultimul lucru care mai trebuie făcut este găsirea firmei de mutări mobilă care să ofere toate beneficiile de care ai nevoie.
sprintmove.ro
sprintmove.ro

Iată care sunt principalele lucruri de care trebuie să ţii cont atunci când îţi alegi să te muţi printr-o firmă de mutari mobila Bucuresti, provincie sau chiar internaţional. Sprint Move oferă servicii de cea mai bună calitate în ceea ce priveşte relocările, transporturile, debarasările montările şi demontările de mobilă, depozitările şi transporturile de obiecte fragile.

1. Experienţa în domeniu şi numărul de clienţi mulţumiţi

Ca în orice domeniu, experienţa în domeniu este extrem de importantă atunci când alegi să apelezi la o firmă pentru a te muta. Alege o firmă care oferă servicii profesioniste de mutare mobila şi asigura-te că îţi laşi obiectele pe mâna unor oameni care ştiu ce fac.

Materialele de protecţie folosite pe parcursul transportului şi asigurarea siguranţei depline sunt extrem de importante atunci când alegi firma care îţi va muta mobila pentru locuinţa sau biroul tău.

În plus, clienţii mulţumiţi sunt cei care îţi vor garanta calitatea. Verifică secţiunea de testimoniale a firmei de transport mobilă cu care vei lucra sau caută pe Google părerile celorlalţi. Te vor ajuta mai mult decât crezi!

2. Varietatea serviciilor oferite

Dacă apelezi la o firmă de mutari mobila trebuie să te asiguri că cei cu care vei colabora îţi oferă toate serviciile de care ai nevoie pentru relocarea locuinţei, biroului sau sediului. Cele mai importante servicii pe care le poate oferi o firma mutari mobila sunt:

  • Demontarea pieselor tale de mobilier înainte de mutare.

  • Protejarea pieselor de mobilier în perioada manipulării şi a transportului folosind materiale speciale de protecţie.

  • Bineînţeles, asigurarea transportului la destinaţie, indiferent dacă este reşedinţă sau sediu.

  • Asamblarea mobilierului mutat şi plasarea acestuia pe poziţia finală dorită.

  • Despachetarea mobilierului folosit pentru protecţie şi reciclarea materialelor folosite în procesul de mutare.

Asigurarea acestor servicii îţi vor uşura mutarea şi te vor ajuta să te muţi în timp util în noul spaţiu!

3.Transparenţa în ceea ce priveşte preţul şi serviciile oferite

Transparenţa în ceea ce priveşte preţul este unul dintre cei mai importanţi factori atunci când închei o nouă colaborare. În ceea ce priveşte serviciile oferite de firma de mutare mobilă, transparenţa constă în faptul că preţul final este pus în mod corect, în funcţie de dificultatea mutării şi de calitatea serviciilor oferite. Este important ca preţul să fie stabilit de către un expert în logistică, iar estimarea cât mai exactă este realizată în funcţie de următorii factori:

  • Volumul de mobilier şi de bagaje.

  • Existenţa liftului în locul unde se efectuează mutarea mobilei.

  • Distanţa dintre locul de preluarea a mobilei şi destinaţie.

  • Complexitatea mobilierului şi a obiectelor de transportat.

  • Necesarul de materiale de protecţie pentru mutare.

Toate aceste aspecte garantează un preţ corect, pus în funcţie de dificultatea lucrării, dar şi profesionalism în ceea ce priveşte mutările de mobilă.

În plus, asigurarea bunurilor prin contract este extrem de importantă pentru a scăpa de grijile mutării. SprintMove garantează servicii de calitate prin poliţa de asigurare în valoare de 100.000 de euro, profesionalism şi experienţă în domeniul mutărilor atât pe teritoriul ţării, cât şi internaţional.

SprintMove este pe piaţă încă din 2002, asigurând servicii pe teritoriul ţării şi depăşind graniţele ţării încă din 2007, în Spania, Italia şi Franţa. Începând cu mutări mobilă Bucureşti, SprintMove, prin asigurarea de servicii profesioniste, au pătruns în toate zonele ţării.

De ce SprintMove? Pentru că oferă calitate şi profesionalism în ceea ce priveşte serviciile oferite, iar clienţii mulţumiţi sunt cei care garantează cele mai bune lucrări de mutări mobilă în Bucureşti şi exterior la cel mai bun preţ!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură