(P) Serviciul de închirieri microbuze, ideal pentru vacanţe şi teambuilding-uri

Volkswagen Transporter
Volkswagen Transporter (Volkswagen Transporter)

Dacă te tentează o excursie cu mai multe persoane în mini-vacanţa de 1 Mai, cu siguranţă unul dintre primele lucruri la care trebuie să te gândeşti din timp este modalitatea de transport. Serviciile de închirieri microbuze par să fie cea mai bună alternativă, însă oferta este atât de diversificată încât alegerea unei companii ce oferă astfel de servicii devine o sarcină dificilă.

Atunci când pleci la drum lung cu mai multe persoane, ai nevoie de un vehicul confortabil şi spaţios, care să te ducă în siguranţă la destinaţie şi care să fie avantajos din punct de vedere economic. În acest sens, poţi apela cu încredere la serviciul de închirieri microbuze de la FocusRent, companie cu peste 10 ani de experienţă pe piaţa de închirieri auto.

În anii săi de activitate, FocusRent a oferit clienţilor care au apelat la serviciul de închirieri microbuze, ocazia de a intra rapid în posesia unui vehicul ideal pentru vacanţe. Iar pentru FocusRent, rapid înseamnă DOAR 2 ore, datorită unui call-center disponibil 24/7, unde operatorii preiau rezervările clienţilor cu promptitudine şi oferă acestora asistenţă specializată.

De ce să apelezi la serviciul de închirieri microbuze FocusRent?

Serviciul de închirieri microbuze de la FocusRent oferă numeroase avantaje, printre care cele mai importante sunt promptitudinea şi seriozitatea cu care este tratat fiecare client al acestei companii. Pe lângă serviciul de închirieri microbuze, FocusRent mai oferă şi: taxe şi asigurări auto incluse (RCA, CASCO, rovinietă), plin de combustibil, precum şi înlocuirea gratuită a vehiculului în caz de avarie. În plus, nu se impune nicio limită de kilometri! Iar dacă ai de parcurs distanţe mai lungi, FocusRent îţi poate pune la dispoziţie şi un şofer personal, contra-cost.

Siguranţa clienţilor este prioritară pentru FocusRent, acest lucru reflectându-se în faptul că microbuzele din parcul său auto nu sunt mai vechi de 5 ani şi sunt supuse de fiecare dată unei inspecţii tehnice riguroase înainte să fie înmânate clienţilor.

Cum alegi microbuzul potrivit?

În primul rând, stabileşte numărul exact de persoane cu care vei pleca în vacanţă sau în teambuilding, distanţa care va fi parcursă, durata excursiei şi volumul estimativ de bagaje.

FocusRent îţi pune la dispoziţie prin intermediul serviciului de închirieri microbuze două modele performante: Mercedes Vito şi VW Transporter.

Modelul Mercedes Vito 8 1 este ideal atât pentru vacanţe şi teambuildinguri, cât şi pentru evenimente de familie precum nunţi, botezuri sau aniversări organizate în afara oraşului, datorită design-ului său elegant, cu finisaje de calitate şi scaune confortabile cu tetiere şi spătare reglabile. Pe lângă eleganţă şi confort, modelul Mercedes Vito îţi oferă siguranţa de care ai nevoie, datorită dotărilor sale ce folosesc tehnologie avansată: Asistent pentru Menţinerea Atenţiei, Asistent de stabilizare la curenţi laterali, Asistent pentru pornirea în rampă, sistem de monitorizare a presiunii în pneuri, precum şi airbaguri pentru şofer şi pasagerul din faţă.

Pentru teambuilding-uri sau vacanţe cu prietenii, familia şi apropiaţii, poţi conta şi pe modelul VW Transporter, care este foarte uşor de manevrat, dotat cu ESP perfecţionat, sistem de asistenţă pentru schimbarea benzii de rulare şi afişaj pentru presiunea pneurilor.