(P) Pantofii la comandă negri – un must have în garderoba oricărei femei

Pantofi negri? Da, te rog! De câte ori ai plecat la shopping cu gândul să îţi cumperi încălţăminte nouă şi ai ajuns acasă cu încă o pereche de pantofi negri? Parcă orice model arată mai bine pe negru şi sunt mult mai uşor de integrat în ţinutele pe care le purtăm.
AnaFashion
AnaFashion (.)

Dacă nici tu nu poţi să negi dragostea profundă pentru încălţămintea neagră, ar fi timpul să recurgi la un truc. Adaugă în garderobă modele din tipuri de piele diferite, cu detalii specifice care le plasează în anumite zone stilistice. Negrul îţi oferă miliarde de posibilităţi, iar tu decizi cum îţi construieşti propriul stil.

Şi dacă vrei ca misiunea ta să fie de două ori mai uşoară, alege să-ţi achiziţionezi pantofi realizaţi la comandă. Este cea mai bună modalitate prin care să-ţi găseşti încălţămintea mult dorită, deoarece poţi să-ţi alegi singură tipul de piele din care să fie realizată. Iată câteva idei de pantofi la comanda pe care ar trebui să-i ai şi tu!

Pantofii stiletto sunt întotdeauna o alegere bună. Atunci când nu ai inspiraţie, dar vrei neapărat să-ţi cumperi ceva, te duci direct la ţintă şi achiziţionezi încă o pereche de stilettos! Dar trebuie să şi diversifici. Adaugă în colecţia ta impresionantă o pereche de pantofi la comandă deosebiţi, cu decupaje seducătoare. Alege un material deosebit, aşa cum este această piele glitter şi poţi fi sigură că nu vei regreta această achiziţie. Acest model este disponibil pe site-ul AnaFashion, magazin online ce realizează pantofi la comandă.

AnaFashion
AnaFashion (.)

Pantofii la comandă cu vârful ascuţit şi tocul gros sunt una dintre variantele câştigătoare ale acestui sezon. Dacă nu te caracterizează culorile puternice sau pastelurile, alege o piele întoarsă neagră, personalizată cu o ploaie de stele. Vei obţine o pereche de pantofi la comandă pe care îi poţi purta zi de zi, dat fiind că sunt nu numai foarte versatili, ci şi foarte comozi. Desigur, varianta propusă de AnaFashion arată foarte bine, dar tu poţi opta pentru orice alt tip de piele disponibil pe site-ul acestui magazin online.

AnaFashion
AnaFashion (.)

Dacă ai job de birou şi eşti adepta pantofilor cu toc, trebuie să ai neapărat o astfel de pereche de pantofi la comandă. Fundele supradimensionate, alăturate tocului foarte mic, realizează un contrast imprevizibil, dar foarte plăcut vizual. Îi poţi purta atât cu rochie sau fustă, cât şi cu un costum de inspiraţie bărbătească. AnaFashion ne propune această piele neagră nabuk, dar tu îţi poţi realiza pantofii din orice alt tip de piele îţi doreşti. O alternativă foarte bună este pielea lăcuită.

AnaFashion
AnaFashion (.)

Poţi să adopţi în fiecare zi un stil diferit, chiar dacă negrul predomină în garderoba ta. Alege pantofi realizaţi la comandă care să dea viaţa ţinutelor tale şi fii sigură că vei reuşi să impresionezi cu fiecare ocazie. Intră pe site-ul AnaFashion şi descoperă întreaga colecţie de încălţăminte la comandă. Care este următoarea pereche de pantofi pe care o vei adăuga în garderobă?