(P) Keez.ro - prima platformă din România care oferă servicii de contabilitate online şi instrumente de management operaţional

Keez.ro este o companie din România care îmbină tehnologia, contabilitatea şi managementul operaţional într-o platformă multifuncţională pentru antreprenorii care au un IMM, un PFA sau un start-up. Aceasta pune la dispoziţie un set de funcţionalităţi cu ajutorul cărora antreprenorii pot economisi timp şi energie, concentrându-se pe sarcinile cu adevărat specifice rolului lor.
Keez.ro
Keez.ro (.)

Utilizând Keez.ro, aceştia nu mai sunt dependenţi de contabil şi nu mai sunt nevoiţi să se întâlnească lunar cu acesta pentru a-i preda "sacoşa" de documente. Keez.ro este "biroul tău digital", care preia toate operaţiunile care consumă timp şi resurse, ţinându-ţi contabilitatea, depunându-ţi declaraţiile obligatorii la ANAF şi oferindu-ţi consultanţă de specialitate la fiecare pas.

Folosind Keez.ro, vei reuşi să deblochezi resursele pe care le utilizai până acum pentru a ţine "contabilitate dublă". Mai precis, nu va mai trebui să ţii evidenţa în paralel cu contabilul tău şi nici să îl verifici. Mai mult, nu vei mai depinde de acesta pentru a obţine în timp util informaţiile de care ai nevoie.

Cum funcţionează platforma Keez.ro?

Tot ce trebuie să faci tu este să pozezi documentele şi să le încarci în platforma online, iar de restul se vor ocupa specialiştii noştri. Iată care sunt principalele funcţionalităţi:

Contabilitate

Până în prezent, contabilitatea în România rămăsese blocată undeva în anii '90: antreprenorii strângeau toate chitanţele şi facturile pe care le predau în format fizic contabilului, urmând ca abia în data de 25 a lunii următoare să primească declaraţiile de la acesta, de cele mai multe ori fiind deja târziu pentru a lua eventualele măsuri necesare din punct de vedere managerial.

Apariţia unei astfel de platforme online a fost mai mult decât necesară, Keez.ro aducând contabilitatea în secolul XXI şi îmbinând tehnologia cu experienţa şi know-how-ul unei echipe de specialişti de înaltă competenţă.

Salarizare

Keez.ro nu se rezumă doar la contabilitate, ci oferă şi instrumente pentru salarizare cu ajutorul cărora se pot:

-administra salariaţii;

-întocmi contracte de muncă;

-emite acte adiţionale, adeverinţe, pontaje şi bonusuri.

Keez.ro oferă antreprenorilor o soluţie completă de salarizare, având la bază un studiu temeinic al legislaţiei, dublat de experienţa notabilă a experţilor noştri. Cu keez.ro poţi calcula foarte uşor salariile angajaţilor, platforma fiind una intuitivă şi adaptată atât schimbărilor de legislaţie, cât şi specificului clienţilor.

Înfiinţare firmă

Vrei să lansezi un start-up, însă te simţi descurajat de birocraţia şi cozile de la Registrul Comerţului? Cu Keez.ro, înfiinţarea unei firme devine mult mai uşoară!

Deoarece susţinem antreprenorii la început de drum, prin platforma Keez.ro ne dorim să oferim servicii complete care fac ca procesul copleşitor de înfiinţare a unei noi firme să devină o simplă formalitate. Misiunea noastră a fost încă de la bun început să oferim antreprenorilor suportul de care au nevoie pentru a-şi desfăşura activitatea într-un mod cât mai optim. Aşadar, cu keez.ro, procesul de înfiinţare a unei companii devine unul simplu şi eficient, iar tu te poţi concentra pe celelalte sarcini atât de importante în lansarea unui business.

Nu în ultimul rând, folosind Keez.ro te vei bucura de următoarele avantaje:

  • Rapoarte optime pe care le poţi accesa şi consulta uşor şi rapid, fiind astfel mereu la curent cu privire la performanţele business-ului tău;

  • Procese verificate Big4 – acum ai certitudinea că documentele tale sunt supuse unei supra-verificări din partea unui specialist de competenţă internaţională;

  • Acces on-line la toate documentele generate de business-ul tău;

  • Procesare rapidă a documentelor (facturi, chitanţe, etc.) pe care le poţi încărca în platformă oricând doreşti cu ajutorul aplicaţiei dedicate;

  • Posibilitatea de a emite facturi oriunde, oricând;

  • Cele mai înalte standarde de securitate a datelor, asigurate de algoritmi avansaţi de criptare de la Microsoft Azure;

  • Formularele şi modelele necesare pentru desfăşurarea business-ului nu mai trebuie căutate pe internet, deoarece ai acces la ele (descărcabile şi editabile) pe platformă.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Economie