(P) Isabeau Courdurier – performanţă alături de bicicletele SUNN

Isabeau Courdurier
Isabeau Courdurier (Isabeau Courdurier)

Anul acesta, Isabeau Courdurier a câştigat cea de-a doua etapă a Enduro World Series. Mică de statură, mereu veselă şi cu o voinţă de fier, franţuzoaica câştigă premiu după premiu, într-o zonă sportivă care cucereşte din ce în ce mai multă lume, fie ei practicanţi sau doar susţinători.

După rezultatele foarte bune din ediţia din 2015, aceasta avea să renunţe la vechea ei bicicletă pentru a se alătura echipei SUNN, moment în care avea să primească un model personalizat, o bicicletă SUNN Kern LT foarte mică, făcută pe dimensiunile ei.

Reporter: ,,Bicicleta ta a fost realizată de către SUNN în conformitate cu dimensiunile şi preferinţele tale?”

Isabeau: ,,Da, le-am spus ce biciclete am condus deja, ce mărime aveau şi ceea ce îmi plăcea la ele. Astfel, SUNN mi-a urmat sentimentele şi a creat o bicicletă care să se potrivească picioarelor mele foarte mici. În momentul în care am urcat pe şa, m-am simţit extrem de confortabil să o pedalez, fiind o bicicletă într-adevăr bună; am avut un sentiment foarte plăcut aflându-mă pe ea. În comparaţie cu bicicletele pe care le-am avut până acum, aceasta este mult mai permisivă cu greşelile mele, ceea ce este destul de plăcut!”

La prima vedere, bicicleta ei SUNN este la fel ca modelele de serie, mai mari; însă, la o analiză mai detaliată, se pot observa modificările semnificative ale modelului. Isabeau are instalată o ,,bară” de carbon Race Face SIXC de 785 mm, montată pe o pipă Atlas; frânele SRAM Guide Ultimate determină oprirea, iar vitezele pot fi schimbate prin ansamblul SRAM XX1.

Una dintre aspectele distinctive ale acestei biciclete SUNN făcută special pentru Isabeau este tubul frontal mai scurt; în plus, rutarea internă a cablurilor păstrează lucrurile întinse şi ordonate. Rularea se face prin intermediul a două jetoane fără fund (Bottomless tokens), lucru care permite să acordeze combinaţia furcii cu amortizor cu aer, într-o manieră care să se potrivească stilului său personal şi tipului de suspensie preferat.

Veloteca, unul dintre cele mai cunoscute magazine de biciclete din Bucureşti, a adus anul acesta, în premieră în România, o gamă de biciclete SUNN full-suspension, perfecte pentru iubitorii de enduro. Istoria şi experienţa pe care o au în spate velotecarii de aici au intuit necesitatea unei biciclete de top în competiţiile la nivel înalt, astfel încât au adus pentru români o bicicletă care nu are cum să primească un reproş. Aşa, cum afirmă şi Isabeau Courdurier, SUNN reprezintă un ,,brand de biciclete orientat către rezultate”, care îţi ascultă dorinţele şi îţi permite să experimentezi tot ceea ce îţi doreşti.

Magazinul de biciclete Veloteca poate fi găsit atât online, cât şi fizic, în showroom-ul de pe Şos. Iancului, nr. 100, acolo unde vei fi întâmpinat cu multe sfaturi utile şi mult mai multe informaţii despre fiecare model în parte; indiferent de ceea ce îţi doreşti, nu vei pleca de acolo cu un model care să nu ţi se potrivească.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport