(P) Iată câteva situaţii în care o tablă magnetică se va dovedi indispensabilă!

Tabla magnetică este un accesoriu de birotică extrem de util, oferind o funcţionalitate aparte şi caracteristici practice deosebite. Aceste calităţi propulsează whiteboard-ul în topul preferinţelor atunci când vine vorba de transmiterea simplă şi eficientă a informaţiilor scrise, indiferent de scop.

Oferind o metodă eficientă şi practică de comunicare, tabla magnetică este utilizată atât în sesiunile de comunicare internă a firmelor şi organizaţiilor, cât şi în prezentarea tehnicilor, ideilor şi strategiilor împărtăşite pe durata sesiunilor de training sau şedinţelor de echipă. În plus, variate modele ale whiteboard-ului sunt folosite tot mai des în instituţiile de învăţământ din ţara noastră, în special în universităţi, grădiniţe şi şcoli private. Tocmai de aceea, în rândurile de mai jos vei descoperi câteva situaţii în care folosirea unui whiteboard este cea mai practică metodă de comunicare.

La şcoală

Tehnologia a avansat foarte mult, iar metodele şi accesoriile din învăţământ disponibile în prezent contribuie cu succes la atingerea obiectivelor educaţionale. Într-o clasă modernă, o tabla magnetica va înlocui cu succes clasica tablă verde din sticlă, fiind mult mai uşor de întreţinut. Informaţiile vor fi prezentate mult mai clar, întrucât precizia unei bucăţi de cretă nu poate fi comparată cu cea a unui marker, iar suprafaţa de scris se murdăreşte mult mai greu şi se curată mult mai rapid decât tabla clasică. În plus, având în vedere că este un obiect cu aspect şi caracteristici moderne, este posibil ca elevii să fie mult mai atenţi şi implicaţi la ore.

La facultate

Fiind foarte simplu de montat, o tablă magnetică poate fi ideală şi pentru sălile de curs din marile facultăţi. În plus, praful de cretă şi bureţii îmbibaţi cu apă vor fi de domeniul trecutului în cazul în care vei scrie cu marker pe suport magnetic. Mai mult decât atât, whiteboard-ul se şterge foarte rapid şi fără efort, astfel încât nu vor exista pauze lungi pentru a fi ştearsă tabla.

Şedinţa de birou

Argumentele de mai sus se potrivesc perfect şi situaţiilor în care o tablă magnetică este montată în sălile de şedinţă de la locul de muncă. În plus, dacă aceasta este dotată cu un suport pe roţi, va fi mult mai uşor de mutat şi de adus în locul în care se desfăşoară respectivă şedinţă.

Prezentările din mediul de afaceri

Pentru a fi mult mai convingător în cadrul unei întâlniri de business şi a-ţi asigura respectivul contract sau parteneriat, o bună recomandare este să îţi schiţezi ideile sau planul de afaceri pe o tablă magnetică. Astfel, vei reuşi să te asiguri că restul participanţilor la respectiva întâlnire înţeleg cu exactitate ceea ce vrei să transmiţi.

Sesiuni de training

Atunci când susţii un training, indiferent de domeniu sau de numărul de cursanţi prezenţi în sală, o tablă magnetică te va ajuta să împărtăşeşti cunoştinţele în cel mai eficient mod. Astfel, vei putea nota fiecare detaliu important şi idee ce trebuie reţinută, iar participanţii la curs îşi vor putea organiza notiţele într-un mod ideal.

La restaurant

Multe restaurante au început să folosească o tablă magnetică pentru a afişa meniul zilnic sau diverse promoţii, aceasta fiind o modalitate foarte practică, dar şi originală, apreciată de majoritatea clienţilor.

Acasă

Nu în ultimul rând, o tablă magnetică poate fi folosită cu succes şi rezultate excelente acasă, în special dacă vrei să te implici cât mai mult în dezvoltarea intelectuală a copiilor. La vârste fragede, aceştia debordează de creativitate şi caută mereu locuri în care să scrie şi să deseneze, învăţând să îşi exprime ideile. Ca să scapi de corvoada ştergerii şi văruirii pereţilor, cumpără o tablă magnetică şi învaţă-i pe cei mici să deseneze şi să scrie cât e ziua de lungă.

Dacă vrei să descoperi o gamă deosebit de diversificată de modele şi dimensiuni, intră pe Viamond.ro şi alege o tablă magnetică ce-ţi va satisface precis necesităţile de prezentare şi comunicare!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură