(P) Descoperă noua colecţie de rochii de seară Bogas

"It’s the most wonderful time of the year" – cam aşa sună unul dintre cele mai cunoscute cântece dedicate lunii Decembrie. Crăciunul deja ne-a încălzit tuturor sufletele şi ne-am bucurat de momente pline de bucurie alături de cei dragi.
.
. (Designerii Bogas)

Iar Revelionul se apropie cu paşi repezi – mai sunt doar câteva zile şi anul 2017 îşi va lua la revedere de la noi. Trebuie să sărbătorim această noapte cu fast, iar ţinuta pe care o porţi joacă un rol foarte important în starea ta de spirit. Dacă încă nu ai ales cu ce să te îmbraci, nu te alarma – încă mai ai timp să găseşti varianta câştigătoare . Designerii Bogas au pregătit o nouă colecţie de rochii de seară absolut spectaculoase! Strălucire, materiale preţioase şi croieli foarte sexy. Hai să descoperim împreună câteva dintre cele mai cool rochii de seară Bogas!

Rochia de seară Fontsy

Nu ştim ce părere ai tu, dar nouă ne place catifeaua! Este un material care transmite rafinament, eleganţă şi un aer foarte luxos. De aceea, rochiile de seară din catifea nu ar trebui să-ţi lipsească din garderobă! Iar modelul Fontsy de la Bogas este exact ce îţi trebuie ca să ieşi din anonimat şi să ai o apariţie demnă de invidiat. Croiul conic îţi pune corpul în evidenţa, iar mâneca decupată îţi lasă la vedere una dintre cele mai sexy părţi ale corpului: clavicula. Funda supradimensionată din talia acestei rochii de seară este un detaliu de efect, datorită căruia nu vei mai avea nevoie de foarte multe accesorii. Optează doar pentru nişte cercei preţioşi şi sandale foarte fine aurii sau roşii.

.
. (Designerii Bogas)

Rochia de seară Profy

Sezonul acesta este despre strălucire, iar paietele sunt un must have în garderoba oricărei femei. Noua colecţie de rochii de seară Bogas este opulentă, luxoasă şi absolut fermecătoare. Iar modelul Profy ne-a cucerit inima de la prima vedere! O poţi purta cu sandale negre din catifea, mănuşi foarte lungi din acelaşi material şi o pereche de cercei preţioşi. Este foarte important să-ţi prinzi părul! Dacă îţi laşi părul desprins, croiul acestei rochii de seară poate da impresia că gâtul tău este mult mai scurt!

.
. (Designerii Bogas)

Rochia de seară Joshua

Albul a fost considerat întotdeauna o nonculoare specifică verii. Iată că lucrurile s-au schimbat, iar iarna aceasta hainele de damă albe sunt super la modă! Poartă rochii de seară albe şi sigur vei ieşi în evidenţă! Ai grijă la accesorizare. Dacă vrei să mergi pe o variantă sigură, alege să porţi astfel de rochii de seară cu pantofi nude sau aurii. Renunţă la ideea unor pantofi roşii sau negri, pentru că este destul de greu să stăpâneşti o astfel de combinaţie.

Desigur, nu-ţi uita şarmul acasă. Frumuseţea unei rochii de seară poate să fie pusă în evidenţă doar prin personalitatea ta.

.
. (Designerii Bogas)

Intră şi tu în magazinul online Bogas.ro şi descoperă întreaga colecţie de rochii de seară! Sigur vei găsi un model potrivit pentru tine!