(P) Cum şi de unde alegem o cuvertură de pat

În decor, impactul vizual este foarte important, deoarece ne jucăm cu el pentru a pune în valoare anumite lucruri sau pentru a ascunde acele lucruri care dorim să treacă neobservate. Dormitorul trebuie să fie un loc de relaxare, linişte şi odihnă, deoarece în el petrecem mai mult de o treime din vieţile noastre. Prin urmare, este crucial să ştim cum să alegem bine cuvertura de pat şi să nu facem greşeli atunci când decorăm acest spaţiu important.
bedding.ro
bedding.ro (.)

Sfaturi pentru alegerea unei cuverturi de pat

Dimensiune

Înainte de a alege o cuvertură de pat trebuie să stabilim care este dimensiunea de care avem nevoie. De exemplu, în cazul în care patul este de 1,50, cuvertura de pat trebuie să aibă o dimensiune mai mare, deoarece trebuie să cadă frumos pe părţile laterale ale patului. Cuvertura nu trebuie să fie nici prea scurtă, nici prea lungă. Din acest motiv, trebuie să ştim exact dimensiunea de care avem nevoie.

Întreţinere uşoară

În momentul alegerii unei cuverturi, trebuie să optăm pentru o cuvertură de pat dintr-o ţesătură uşor de spălat. De asemenea, ar fi bine ca aceasta să poată fi spălată la maşina de spălat, iar dacă este posibil să fie dintr-un material care nu se calcă, pentru a arăta întotdeauna impecabil şi ca nouă.

Tipuri de material

Cunoaşterea diferitelor tipuri de cuverturi de pat, precum şi a caracteristicilor acestora reprezintă o modalitate excelentă de a alege cele mai potrivite cuverturi pentru fiecare spaţiu şi pentru fiecare tip de locuinţă.

Există diverse tipuri de material din care se fabrică cuverturile. În prezent, pe piaţă, găsim cuverturi de lână, cuverturi din material acrilic, cuverturi din bumbac satinat şi microfibră PES etc.

Cuverturile din bumbac satinat sunt suave, uşor de spălat şi foarte rezistente. Din acest motiv, acest tip de cuverturi rezistă mulţi ani, fiind ideale atât pentru paturile copiilor, cât şi pentru cele ale adulţilor.

Culoare

Culoarea este un factor care trebuie luat în considerare deoarece aceasta poate influenţa subliminal, dar semnificativ, starea noastră de spirit. Culorile sau imprimeurile vii, precum şi contrastul dintre culorile luminoase şi întunecate dau dinamism spaţiului, făcând dormitorul nostru un loc mai interesant. Pe de altă parte, folosind culori deschise sau pastelate, generăm un efect deosebit de relaxare şi odihnă vizuală.

Dacă avem o cameră mică, este bine să folosim o cuvertură de culoare deschisă. Putem opta pentru un model în nuanţe de alb, crem, fildeş etc., pentru a crea senzaţia de spaţiu.

De unde putem alege o cuvertură de pat?

În prezent, există cuverturi de pat, atât în magazinele fizice, cât şi în cele online. Din acest motiv, avem şansa să ne alegem o cuvertură de pat de cea mai bună calitate şi la un preţ foarte avantajos.

Este binecunoscut faptul că în magazinele online gama de produse este mult mai variată decât în magazinele fizice. De aceea, dacă vrem să achiziţionăm o cuvertură de cea mai bună calitate, trebuie să intrăm în magazinul online bedding.ro, acolo unde vom găsi o mulţime de produse pentru casă, la cele mai bune preţuri.

Timpurile s-au schimbat, iar magazinele online precum bedding.ro propun mereu clienţilor produse noi, care se adaptează la nevoile tuturor. Dacă vrem să ştim care sunt tendinţele în ceea ce priveşte cuverturile de pat, este indicat să intrăm în acest magazin fiindcă le vom descoperi.

Printre perne, lenjerii de pat 3D, pături, găsim şi zeci cuverturi matlasate, cuverturi moderne şi din bumbac. Avem posibilitatea să alegem cuvertura care ne place din oferta 1+1 gratis a acestui magazin.

Putem alege o cuvertură albă cu floricele, ideală pentru orice anotimp, care nu intră la apă şi mai ales nu se şifonează. Se poate spăla la maşină la maxim 40°C şi poate fi călcată la maxim 130°C. Această cuvertură este confecţionată din bumbac satinat şi un amestec de bumbac cu microfibră PES.

Însă, indiferent de cuvertura pe care o vom comanda, vom primi în pachet şi două feţe de pernă. Aşadar, acum că ştim cum şi de unde putem alege cuvertura de pat perfectă, nu trebuie decât să intrăm în magazin şi să facem comanda.

PS: Dacă deja vă gândiţi la sfânta sărbătoare de Paşte şi la iepuraş, vă dăm un pont. Cuverturile de pe bedding.ro sunt un cadou foarte potrivit de iepuraş.