(P) Cum să te distrezi fără efort - dă o petrecere acasă!

Se formează un playlist cu muzică bună, se pregătesc gustări şi băuturi alese şi se cumpără articole potrivite de petrecere. Se invită oameni plini de viaţă şi se încinge o petrecere memorabilă. E-atât de simplu!

Fireşte, alegerile tale sunt diferite în funcţie de ocazie: zilele de naştere sau de nume, ale tale sau ale copilului sau ale oricărui membru al familiei, ori o sărbătoare naţională sau religioasă care se doreşte a fi petrecută în familia extinsă – petrecere să fie, că ocazii se găsesc.

Toate articolele de petrecere, într-un singur loc!

Multe persoane acceptă să achite o sumă mai mare la un restaurant sau la o terasă pentru că ştiu cât de complicat este să îşi amenajeze casa, să asigure gustările, deserturile şi sucurile, respectiv băuturile care să umple paharele tuturor. Pur şi simplu, este prea mult de lucru!

Din fericire, pot fi comandate online toate articolele de petrecere dintr-un singur loc, la preţuri bune, în modele variate. La Smartbalon.ro găseşti articole party precum farfurii, pahare, şerveţele, coifuri – dacă te amuză sau dacă party-ul are în centrul său un copil. În ofertă se află chiar articole pentru petreceri tematice care să completeze decorul şi să îl facă instagramabil.

O petrecere adevărată, ca la carte, poate avea loc chiar la tine acasă – e suficient numai să faci alegeri inteligente, smart – iată de ce numele magazinului online menţionat poartă numele Smart Balon!


Muzica poate fi aleasă mult mai uşor pe teren propriu, în „deplasare” existând riscul ca preferinţele tale să nu se regăsească în opţiunile localurilor. Cum ar fi ca sărbătoritul să prefere un anumit gen muzical, care nu se pretează la specificul restaurantului? Cum ar fi ca grupul de petrecăreţi să prefere anumite sucuri sau vinuri, dar la restaurant să nu fie posibil să se aducă?

Dă o petrecere acasă, pentru tine sau cei dragi, şi scapă de compromisuri, dă-i o formă după bunul plac şi distrează-te fără efort şi fără păreri de rău! Şi-altă dată, şi-altă dată, o s-o facem şi mai, şi mai lată!

Petreceri să se organizeze, că ocazii sunt!

Dacă petrecerile nu sunt punctul tău forte tocmai fiindcă te obosesc nespus, pentru că pantofii te rod şi gălăgia este mult prea mare, fă-le după gustul tău: mai liniştite, mai comode şi mai lipsite de etichete. Vei observa că şi tu eşti o fire petrecăreaţă, numai că nu ştiai asta!

Ce înseamnă o petrecere? A petrece timp cu ceilalţi într-un cadru festiv. Ce înseamnă cadru festiv? O haină mai bună pe tine, un decor deosebit – datorită Smart Balon, preparate culinare – ceva diferit faţă de hrana de zi cu zi, ceva mai scump, un tort, arome mai fine, apoi muzică şi dans.

Iată cum arată petrecerea fără efort! Câteva click-uri, pui în coş toate articolele de petrecere, comanzi, îţi sunt livrate la uşă – rapid şi uşor; cine spunea că distracţia este grea? După aceea, curăţenia este o activitate nedorită, dar gândeşte-te că îţi rămân multe în casă, inclusiv bunătăţi culinare de devorat în ziua următoare pe îndelete!

Dacă organizezi petrecerea acasă, te distrezi frumos, fără efort, comod şi ai avantaje după aceea!