(P) Conferinţa GIGse 2018 este programată la finalul lunii mai, în Miami

Au rămas mai puţin de două săptămâni până la viitoarea conferinţă GIGse 2018, dedicată industriei de gaming din Statele Unite ale Americii.
gigse.com
gigse.com (.)

Întâlnirea se anunţă a fi extrem de interesantă, aceasta venind în contextul în care PASPA (Professional and Amateur Sports Protection Act of 1992) a fost recent declarată neconstituţională de către Curtea Suprema a Statelor Unite, la 26 de ani de la intrarea în vigoare. Decizia majoritară pronunţată de judecătorul Samuel Alito în Murphy v. Naţional Collegiate Athletic Assn., 584 U.S.(2018) a concluzionat faptul că nicio prevedere PASPA nu poate fi separată de legislaţia în domeniu, decizia deschizând calea fiecăruia din statele şi teritoriile americane de a legaliza, impozita, reglementa şi chiar a se implica în industria jocurilor de noroc, estimată la miliarde de dolari.

Pentru a ne face o idee despre potenţialul acestei pieţei de gambling, este suficient să precizăm că americanii au pariat aproximativ 4.76 miliarde de dolari doar pe Super Bowl LII. Ca urmare, cel puţin 4 state au adoptat o legislaţie ce autorizează pariurile sportive şi încă 14 şi-au anunţat intenţia în acest sens.

La prestigiosul eveniment urmează să participe reprezentanţi ai autorităţilor de reglementare din SUA, provideri de software şi, evident, cei mai cunoscuţi operatori de pe piaţa jocurilor de noroc. O parte din aceste branduri internaţionale interesate de astfel de evenimente sunt licenţiate şi în ţara noastră, 888, Betfair sau Unibet fiind cele mai bune 3 exemple în acest sens. Programată în perioada 31 mai-1 iunie, actuala ediţie GIGse reprezintă o ocazie excelentă pentru participanţi de a interacţiona, stabili noi relaţii de afaceri şi a învăţa lucruri noi. În cele 2 zile ale evenimentului sunt programate ateliere de lucru interactive şi sesiuni de comunicări ştiinţifice, conform agendei de lucru. Referitor la summitul de la începutul lui iunie, câţiva dintre cei mai importanţi participanţi declarau:

,, Aştept în fiecare an cu nerăbdare evenimentele GiGse deoarece acestea tratează toate topicurile de mare actualitate din industrie (cea a jocurilor de noroc)’’, Frank Pracukowski, Director iGaming Capital.

,,Odată cu trezirea la viaţa a pieţei jocurilor de noroc din Statele Unite, GiGse 2018 capăta o nouă semnificaţie şi relevanţă’’, Chris Grove, Managing Director Eilers & Krejcik Gaming.

,,Încă din 2001, pentru mine, un lucru a rămas întotdeauna constant legat de GiGse - valoarea derivată din conţinuturi şi oportunitatea de a întâlni noi influenceri’’, Salim L. Adatia, vicepreşedinte iGaming and Canadian Services.

Clarion Events - organizatorul summit-ului din mai 2018, este unul dintre cei mai importanţi producători de evenimente pe plan mondial, activând în acest domeniu încă din anul 1947. La ora actuală, compania deţine 15 birouri amplasate în întreaga lume, având peste 1500 de angajaţi specializaţi în marketing, networking şi găsirea de soluţii în diferite domenii. Anual, peste 1.000.000 de vizitatori de pe tot mapamondul participă la evenimentele organizate de grupul Clarion Events.

Locaţia aleasă pentru simpozion este una excelentă, Biltmore fiind unul dintre cele mai cunoscute hoteluri din Miami, la care preţul unei camere porneşte de la aproximativ 250 de dolari. Cei interesaţi se pot înscrie pe site-ul

https://www.gigse.com/.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport