(P) Conduci o şcoală sau un liceu? Comandă modele de vestiar metalic pentru toţi elevii!

Dacă eşti directorul sau administratorul unei şcoli ori al unui liceu, cu siguranţă ştii că perioada vacanţei de vară este cea recomandată pentru schimbări. Faptul că elevii nu sunt prezenţi în fiecare zi la ore face mai uşoară atât renovarea, cât şi dotarea instituţiei de învăţământ de care te ocupi cu obiecte noi de mobilier.

Fie că vorbim despre bănci, table sau dulapuri, acestea pot fi montate mult mai rapid în timpul verii, când elevii, dar şi profesorii sunt în vacanţă.

În acest articol, vom vorbi despre unul dintre cele mai versatile, dar şi utile articole de mobilier care pot fi achiziţionate pentru şcoala sau liceul pe care îl conduci. Este vorba despre un vestiar metalic, piesă care, contrar opiniei publice, nu este utilizată numai în săli de sport. Conform definiţiei din DEX, un vestiar este un "loc special amenajat unde funcţionarii sau publicul îşi lasă paltoanele şi pălăriile, pentru a fi păstrate; garderobă".

În accepţiunea unui furnizor autorizat de obiecte de mobilier de birou, însă, un vestiar metalic este un dulap care poate fi folosit în numeroase locuri, de la piscine şi săli de sport până la spitale şi şcoli. În continuare, vom vorbi despre acestea din urmă şi despre cele mai potrivite vestiare care pot fi alese pentru elevi.

OfficeClass, magazinul online de papetărie, birotică şi mobilier de birou nr 1 din România, îţi pune la dispoziţie nu mai puţin de 53 de modele de vestiar metalic şcolar, de diferite dimensiuni şi compartimentări. Iată mai jos unele dintre cele mai apreciate modele, alături de specificaţiile lor tehnice:

1. Vestiar metalic cu picioare şi 2 uşi color - 582,25 de Lei (o reducere de 103,72 de Lei faţă de preţul obişnuit)

- dimensiuni: 350 x 350 x 1.800 milimetri;

- structură de rezistenţă realizată din tablă de oţel profilată, calitatea I;

- suport pentru agăţat haina;

- suport etichetă pe uşă;

- sistem de închidere cu 2 chei;

- culoare corp - gri; culoare uşi - roşu, galben, albastru.

2. Vestiar metalic cu picioare şi 8 compartimente - 1.624,34 de Lei (o reducere de 284,37 de Lei faţă de preţul obişnuit)

- dimensiuni: 700 x 500 x 1.800 milimetri;

- balamale interne antiefracţie;

- fante de aerisire în acoperiş, pentru a asigura o circulaţie optimă a aerului;

- culori uşi - roşu, albastru, galben, verde, portocaliu.

3. Vestiar metalic cu picioare şi 12 compartimente - 2.257,83 de Lei (o reducere de 432,02 Lei faţă de preţul obişnuit)

- dimensiuni: 1.050 x 500 x 1.800 milimetri;

- suport etichetă pe uşă;

- sistem de închidere cu 2 chei, mâner prevăzut cu gaură pentru lacăt;

- culoare corp - gri; culoare uşi - roşu, galben, albastru, portocaliu sau verde.

Prin urmare, în funcţie de numărul de elevi şi de clase, alege modelul de vestiar metalic dorit şi comandă exact atâtea bucăţi câte ai nevoie. Vei primi dulapurile deja asamblate şi gata să îi aştepte pe copii pe 15 septembrie, la începutul unui nou an şcolar!

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură