(P) Cele mai inventive metode de copiat pe care trebuie să le încerci!

Deşi cea mai corectă şi sigură alegere este învăţatul şi participarea corectă la un examen, fiecare dintre noi a încercat cel puţin o dată o metodă de copiat clasică precum fiţuicile, ciornele scrise deja sau scrisul în palmă.
decopiat.com
decopiat.com

Însă există metode de copiat cu adevărat inventive pe care sigur nu le-ai încercat, cum ar fi casca de copiat, pixul de copiat sau alte accesorii interesante de care sigur ai fi avut nevoie în unele momente.

Scrierea informaţiilor pe... aprope orice

Pornind de la scrisul pe palmă, pe bancă sau sub bancă, pe picior sau pe talpa pantofilor, una dintre cele mai inventive (şi care necesită o anumită dexteritate) metodă de copiat este scrierea informaţiilor necesare cu instrumente de scris speciale pe tot felul de materiale mai uşor accesibile pentru profesor sau supraveghetor. Spatele calculatorului pentru formulele matematice sau partea din spate a etichetei de pe sticla de suc pentru informaţii care necesită ceva mai mult scris sunt doar câteva dintre variantele alese de cei care ar face orice pentru a evita învăţatul.

Unii studenţi au ales să noteze informaţiile în interiorul unui plasture ataşat pe mână sau chiar pe întregul antebraţ. Totodată, domnişoarele au un avantaj când vine vorba de copiat, acestea îşi pot ascunde fiţuicile în elasticul de la dresuri, astfel accesul va fi simplu şi nimeni nu va avea întrebări.

Totodată, există mai multe variante de unde poţi alege şi pe care le poţi găsi pe www.decopiat.com, acestea îţi vor scuti din timpul petrecut pentru a realiza fiţuicile şi în plus, sunt mult mai eficiente!

Fiţuica-ceas – o metodă pentru cei experimentaţi

Fiţuica-ceas nu este chiar una dintre cele mai la îndemână metode de copiat pe care le poţi aplica, dar poate fi o idee foarte bună în situaţii în care cel mai greu examen sau teză se va da cu cel mai atent profesor din câţi ai văzut vreodată. Fiţuica-ceas nu presupune achiziţionarea unui smart-watch unde să poţi căuta informaţiile de care ai nevoie, deşi ar putea fi şi aceasta o metodă foarte plauzibilă în zilele noastre.

Fiţuica-ceas presupune improvizarea unei carcase de ceas în care vei introduce role cu informaţiile de care ai nevoie. Va trebui să laşi un loc pentru a putea scoate fiţuicile pregătite în prealabil pentru a scoate informaţia de care ai nevoie la examen.

Aceasta este o metodă ceva mai sigură, dar care implică dexteritate şi ceva mai mult timp pentru pregătirea materialelor de copiat. Dacă te gândeşti să aplici această metodă la următorul examen, ia în considerare timpul pe care l-ai petrece învăţând, s-ar putea să fie mai convenabil.

decopiat.com
decopiat.com

Iar dacă nu vrei să te chinui atât de mult cu realizarea acestei metode de copiat, poţi încerca un ceas de copiat cu text reader de pe www.decopiat.com.

Casca de copiat – una dintre cele mai eficiente metode

Metoda de copiat prin intermediul căştii a luat amploare în ultimii ani. Această metodă este extrem de simplă şi extrem de sigură, profesorilor şi supraveghetorilor fiindu-le foarte greu să îşi dea seama de existenţa acestor căşti.

Poţi achiziţiona o casca de copiat de pe www.decopiat.com. Tot aici vei găsi o mulţime de variante de copiat care te vor salva în cele mai complicate situaţii. Iată câteva dintre ele:

  • Pixul de copiat cu cartelă sim şi microcască – acest pix de copiat este instrumentul perfect pentru a copia like a pro. Uşor de folosit şi extrem de ingenios, pixul cu cartelă sim este instrumentul care te va ajuta să treci de orice examen cu brio şi nu necesită telefon. Are autonomie de convorbire între 2 şi 2:30 ore, un microfon ultra sensibil încorporat şi poate fi folosit fără telefon, conectându-se la casca de copiat prin bluetooth.

  • Cardul pentru copiat – este o invenţie la fel de ingenioasă pe care sigur o poţi folosi la următorul examen greu. Acesta are dimensiuni reduse şi funcţionează, asemeni pixului de copiat, folosind un sim şi conectându-se prin bluetooth la o cască de copiat extrem de mică şi de culoarea pielii. Poţi ascunde cardul în portofel sau în buzunar şi poţi sta fără griji, nu vei fi prins!

  • Cutiuţa pentru copiat – este o altă metodă de copiat ingenioasă, aceasta funcţionează la fel ca cele prezentate mai sus şi asigură rezultate la orice tip de examen pentru că are autonomie mare, funcţionează pe baza unui SIM separat de cel al telefonului şi nu necesită fire pentru cască.

Tu ce metode de copiat te-ai gândit să foloseşti la următoarele examene?

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură