(P) Cauţi un dulap metalic potrivit pentru birou? Iată 3 criterii de care să ţii cont înainte de achiziţia unuia!

Dacă îţi doreşti o companie de succes, probabil ştii deja faptul că este necesar să organizezi eficient spaţiul de lucru. Indiferent de industrie, nivelul de productivitate al echipei şi rezultatele obţinute sunt influenţate de acest aspect.

De aceea, pentru o depozitare adecvată, este recomandat să achiziţionezi un dulap metalic. Iată 3 criterii pe care să le iei în calcul înainte de a face acest lucru!

1. Criteriul ergonomic

Dulapurile pentru birou sunt adesea înalte şi conţin un soclu de 5 cm. Alege un model cu 4 rafturi reglabile pe cremalieră şi structura exterioară realizată din tablă de oţel profilată. Aceasta este de primă calitate şi are grosimea de 0,6mm, ceea ce permite un grad superior de rezistenţă. Dimensiunile dulapului sunt de 900x450x2000 mm, iar greutatea este de 65 de kilograme.

Produsul este livrat în stare complet asamblată. Astfel, nu mai trebuie să treci prin acest proces dificil şi vei economisi timp. În interior, dispui de suficient loc pentru dosarele angajaţilor şi fişierele despre clienţi. În plus, fiecare poliţă poate suporta o greutate de până la 40 de kilograme. Drept urmare, ai posibilitatea de a depozita în acest dulap metalic şi obiecte de lucru voluminoase.

2. Criteriul funcţional

Orice piesă de mobilier trebuie să aibă caracteristicile adaptate la condiţiile de muncă. Spre exemplu, dacă spaţiul în care se amplasează dulapul prezintă un grad ridicat de umiditate, este nevoie ca vopseaua să fie anticorozivă. În felul acesta, se împiedică formarea bacteriilor sau apariţia ruginii. Stratul exterior poate fi şi ignifug, ceea ce asigură protecţie sporită la contactul cu focul sau în cazul unui incendiu.

În general, sistemul de închidere este de tip cilindru cu 2 chei la care poţi ataşa un mâner prevăzut cu gaură pentru lacăt. Balamalele interne sunt antiefracţie, iar pe laterale şi pe uşă pot exista nervuri longitudinale. Alte sisteme de închidere utile pentru un astfel de dulap metalic sunt cele în 3 puncte sau cu cifru. Se poate oferi şi o cheie Master, care oferă posibilitatea de a deschide toate uşile în situaţiile neprevăzute.

3. Criteriul estetic

Acest criteriu nu este cel mai important, însă influenţează decorul din birou. De aceea, se recomandă să alegi un dulap care să se potrivească cu restul încăperii. Acest lucru îl poţi face folosind o culoare în contrast cu celelalte. Spre exemplu, dacă în biroul tău predomină albastrul deschis, poţi achiziţiona un dulap bleumarin. O altă variantă este să alegi un model de culoare gri, deoarece această nuanţă se potriveşte cu orice.

Pe lângă culoare, este recomandat un design care să iasă în evidenţă. Unul dintre cele mai interesante dulapuri metalice este cel cu uşi culisante. Acestea sunt realizate din sticlă securizată şi prezintă un aspect modern. Un alt dulap metalic apreciat este cel prevăzut cu seif, deoarece are un aspect profesional. Pe lângă asta, îţi permite să păstrezi în siguranţă datele şi documentele la care nu doreşti să aibă nimeni acces.

De unde să cumperi un dulap metalic?

Dacă doreşti să achiziţionezi această piesă de mobilier, este important să alegi un furnizor de încredere, aşa cum este OfficeClass.ro. Acesta trebuie să aibă o gamă largă de astfel de produse, pentru ca tu să poţi găsi mai uşor modelul potrivit pentru nevoile tale.