(P) 5 sfaturi pentru a-ţi alege o lenjerie intimă perfectă!

Când vine vorba de lenjerie intimă, de cele mai multe ori se aplică regula "Less is More".
just4girls.ro
just4girls.ro (just4girls.ro)

Chiar dacă bărbaţii pretind că preferă de cele mai multe ori o femeie în costumul Evei, le vei suci minţile cu câteva trucuri simple. Iată care sunt sfaturile de care să te foloseşti pentru a-ţi alege o lenjerie intimă perfectă:

1. Păstrează simplitatea culorilor

Un model de lenjerie intima neagră, albă, roşie sau cu un accent mic de culoare, îţi va pune în lumină formele naturale. În plus, astfel de culori au o eleganţă naturală, care nu poate fi obţinută cu o lenjerie intimă de culoarea pielii sau cu una foarte colorată. Trebuie ca privirea lui să poată urma traseul corpului tău, nu să fie distras de altceva. Dacă ai dubii în privinţa culorilor, mergi pe negru, care îţi va da un aspect chic şi sexy.

2. Asigură-te că alegi măsurile potrivite

Este foarte important să te simţi bine în noua ta lenjerie intimă şi îţi va fi greu să faci asta dacă trebuie să ajustezi constant jartierele. Un bărbat va observa imediat dacă nu te simţi confortabil în noua ta achiziţie. Nu orice tip de lenjerie ţi se va potrivi, iar dacă nu te simţi confortabil în ea, acest lucru se va vedea.

3. Nu purta o lenjerie care se dă jos greu

Nu-ţi asuma faptul că un bărbat va şti cum să desfacă toate acele fermoare şi prinzători ca să se bucure de tine în toată splendoarea. Dacă sistemul de prindere pare prea complicat, îţi poţi da jos lenjeria singură. Astfel, iubitul tău va avea parte de un mic show care îl va înnebuni, mai ales după un preludiu fierbinte.

4. Pune accentul pe accesorii

Dacă vrei să-ţi duci budoir-ul la un nou nivel, accesorizează-ţi ţinuta cu pantofi sau bijuterii. Singurul lucru mai sexy decât o femeie în lenjerie intimă este o femeie în lenjerie intimă care poartă pantofi cu tocuri cui şi un colier. Avantajul este că, de fiecare dată când te va vedea purtând acel accesoriu, se va gândi la ce porţi pe sub haine.

5. Învaţă cum să-ţi accentuezi anumite părţi ale corpului

Poartă doar modele care te fac să te simţi frumoasă, sexy şi încrezătoare. Pe de altă parte, nu purta ceva care nu-ţi definitivează formele. Aminteşte-ţi că bărbaţii procesează lucrurile vizual, însemnând că nu o să pună mare accent pe efort, context sau intenţie. În concluzie, poartă ce te face să te simţi minunat, nu ce crezi că o să-i placă lui să vadă.

Din toate aceste sfaturi de mai sus, cel mai important lucru este să porţi lenjeria care îţi va scoate la iveală personalitatea şi în care te simţi minunată. Încrederea de sine şi autenticitatea sunt cele mai sexy ingrediente când vine vorba de o noapte fierbinte.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură