Ovidiu Raeţchi se amuză copios după ce Ponta a primit sarcina să aibă grijă de "banii românilor"

Victor Ponta a primit sarcina de a se ocupa de partea de finanţe a programului de guvernare al PSD, cu alte cuvinte de "banii românilor". Vestea l-a amuzat se pare pe liberalul Ovidiu Raeţchi, care s-a apucat să îşi imagineze (în mod ironic) cum va arăta cuprinsul documentului respectiv.
Deputatul PNL Ovidiu Raeţchi.
Deputatul PNL Ovidiu Raeţchi. (Epoch Times)

Vicepreşedintele PNL Bucureşti Ovidiu Raeţchi a reacţionat la scurt timp după ce liderul social-democraţilor Liviu Dragnea a anunţat că fostul premier Victor Ponta va scrie partea de finanţe din programul de guvernare al PSD.

În spirit de glumă, Raeţchi a scris, pe contul său de Facebook, că este previzibil cum va arăta cuprinsul documentului pe care urmează sa îl redacteze Ponta:

Capitolul 1 - Cum am şters datoria de 500 milioane de dolari a Rompetrol către Statul român şi ce mi-a ieşit din asta (featuring Tony Blair).

Capitolul 2 - Impozitul pe bacşiş, o idee insuficient înţeleasă.

Capitolul 3 - MTO, expresie a băsismului.

Capitolul 4 - Cum să scazi numărul real de salariaţi din economie cu 205.000 persoane în doar trei ani.

Capitolul 5 - Impozitarea cadourilor pentru doctori, o nouă şansă.

Capitolul 6 - Buna utilizare a fondurilor europene pentru rromi în campania mea electorală.

Capitolul 7 - Cum să-ţi sărbătoreşti ziua pe stadion din banii Primăriei Capitalei.

"P.S: Victor Ponta, e OK sa preiei titlurile de mai sus copy-paste, fara precizarea sursei", a adăugat, la finalul postării, Ovidiu Raeţchi.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne