Organizaţie pentru salvarea păsărilor caută proprietarul unui porumbel împodobit ca un rege

Organizaţia pentru salvarea păsărilor Fallen Feathers (Pene cazute) caută proprietarul unui porumbel strălucitor
Organizaţia pentru salvarea păsărilor Fallen Feathers (Pene cazute) caută proprietarul unui porumbel strălucitor (Courtesy of Fallen Feathers)

O organizaţie pentru salvarea animalelor din Arizona, Statele Unite ale Americii, caută proprietarul unui porumbel găsit săptămâna trecută. Pasărea – numită porumbelul cu strasuri – a fost găsită de o femeie pe veranda din spatele casei sale din Glendale, situată la aproximativ 10 km Nord Est de Phoenix, raportează KTVK preluat de Fox News.

Femeia a dus pasărea la organizaţia pentru salvarea păsărilor Fallen Feathers din Peoria pe data de 11 noiembrie, iar organizaţia nonprofit a dat anunţ pe Facebook.

Organizaţia a menţionat că pasărea "purta un costum de zbor cu strasuri" şi a adăugat: „Dacă îl cunoaşteţi pe proprietar: prietenul dv. vă aşteaptă la noi.”

(Courtesy of Fallen Feathers)

Şeful organizaţiei, Judy Kieran, a explicat la postul de ştiri că sunt în căutarea proprietarului porumbelului, deoarece haina strălucitoare indică faptul că era animal de companie.

De la postarea pozelor cu pasărea pierdută, porumbelul cu strasuri a devenit un fel de senzaţie online.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Life & Style