Orban: Vom ataca această lege idioată. Dacă Dragnea ia 3 ani jumătate face puşcărie în sufragerie

Liderul PNL Ludovic Orban s-a arătat nemulţumit de proiectul de lege privind închisoarea la domiciliu promovat de majoritatea PSD-ALDE.
Ludovic Orban
Ludovic Orban (Mihut Savu (Epoch Times Romania)

PNL va ataca proiectul de lege privind închisoarea la domiciliu la Curtea Constituţională, a anunţat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, preşedintele PNL Ludovic Orban.

"Săptămâna aceasta, majoritatea a adoptat (...) aşa-zisul act normativ – puşcăria în sufragerie, adică posibilitatea ca pentru pedepse de până la 5 ani de zile cei care sunt condamnaţi să nu mai trebuiască să-şi ispăşească pedeapsa în închisori, în sisteme publice de detenţie ci să poată să facă puşcărie acasă. Adică, Dragnea dacă primeşte 3 ani şi jumătate de închisoare pentru infracţiunea comisă, că a luat din banii asistaţilor sociali din Teleorman ca să-şi plătească doi angajaţi ai PSD la Teleorman, deci are posibilitatea să-şi ispăşească pedeapsa în sufragerie", a declarat Orban.

În acelaşi timp, liderul PNL a făcut referire şi la fostul ministru Elena Udrea, aflată în prezent în Costa Rica.

"Deci, doamna Udrea dacă va fi adusă din Costa Rica să-şi ispăşească pedeapsa, se poate să-şi ispăşească pedeapsa de acasă, fără brăţară, fără nici un fel de constrângere, fără nici un fel de pază. Este de neacceptat, este inadmisibil şi evident, PNL va ataca această lege idioată la CCR", a precizat Orban.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne