Orban: Un condamnat numeşte în fruntea AEP o slugă credincioasă în a executa orbeşte comenzile ticăloase

Ludovic Orban
Ludovic Orban (Florin Chirilă/Epoch Times)

Preşedintele PNL Ludovic Orban a solicitat, joi, într-o conferinţă de presă, retragerea candidaturii social-democratului Mircea Drăghici pentru şefia Autorităţii Electorale Permanente.

"Noi am cerut retragerea acestui candidat fără să ştim (despre informaţiile privind începerea urmăririi penale în dosarul care vizează subvenţiile acordate PSD n.r.) (...) În cazul în care s-a declanşat o anchetă penală, cu siguranţă PSD trebuie să retragă de urgenţă acest candidat. Noi considerăm că această propunere făcută de Dragnea pentru şefia AEP reprezintă o tentativă clară de a pregăti fraudarea alegerilor", a declarat Orban.

Liderul PNL a subliniat că în următorii doi ani vor avea avea loc patru rânduri de alegeri - europarlamentare, prezidenţiale, locale şi parlamentare.

"Nu există nicio garanţie privind neutralitatea AEP şi privind corectitudinea şi legalitatea organizării acestor alegeri, atât timp cât cel care a fost condamnat definitiv pentru fraudarea Referendumului numeşte în fruntea AEP o slugă credincioasă, care dacă mai are şi dosar penal va fi şi mai credincioasă în a executa orbeşte comenzile ticăloase ale lui Liviu Dragnea. Solicităm retragerea de urgenţă a acestui candidat şi de altfel, facem apel către toate partidele parlamentare, ca în fruntea AEP-ului să fie susţinut un candidat asupra căruia să nu existe nicio umbră de îndoială privitoare la capacitatea de a asigura o conducere a AEP, prin care AEP să asigure legalitatea şi corectitudinea alegerilor care vor urma", a afirmat Orban.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne