Orban: S-au succedat diferite Guverne de când Ciorbea se joacă de-a Avocatul Poporului

Preşedintele PNL Ludovic Orban este total nemulţumit de modul în care Victor Ciorbea - pe care de multe ori l-a catalogat drept vasalul PSD - înţelege să-şi ducă la îndeplinire atribuţiile ce îi revin în calitate de Avocat al Poporului.
Ludovic Orban
Ludovic Orban (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, trebuie să analizeze cu adevărat cu celeritate sesizarea PNL care vizează ordonanţele de urgenţă privind şcolile doctorale şi plafonarea indemnizaţiilor pentru mame, a atras antenţia, în cadrul unei conferinţe de presă, liderul PNL Ludovic Orban.

Întrebat cum comentează faptul că Victor Ciorbea a declarat că va analiza cât de repede posibil sesizarea PNL, Orban a replicat că "această celeritate deja este foarte subiectiv interpretată de unii şi de alţii".

"Domnul Victor Ciorbea trebuie să ştie de la mine un lucru: PNL a început să facă inventarul tuturor sesizărilor făcute de partidele de opoziţie la Avocatul Poporului împotriva ordonanţelor şi a ordonanţelor de urgenţă emise de diferite guverne care s-au succedat de când Ciorbea se joacă de-a Avocatul Poporului. Nu ştiu ce înseamnă celeritate la Victor Ciorbea", a declarat Ludovic Orban.

Reacţia şefului PNL vine în contextul în care Ciorbea a precizat că va încerca să rezolve aspectele invocate de liberali "cât mai repede şi cât mai constituţional, legal".

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne