Orban: PSD este un izvor nesecat de maimuţe şi de proşti. Remanierea, o răfuială între clanurile mafiote

Remanierea Guvernului nu este altceva decât o răfuială între clanurile mafiote din PSD, prin care Dragnea urmăreşte să îi pedepsească pe baronii răzvrătiţi şi să îi răsplătească pe baronii care i-au salvat scaunul, susţine Ludovic Orban.
Ludovic Orban
Ludovic Orban (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Remanierea unor miniştri din cabinetul Dăncilă nu este nimic altceva decât o "răfuială între clanurile mafiote din PSD" care nu aduce nimic bun în funcţionarea Guvernului, a susţinut, luni, liderul PNL, Ludovic Orban, comentând schimbările decise de social-democraţi în CEx-ul de astăzi.

"PSD este un izvor nesecat, citez dintr-un clasic în viaţă, un fost PSD-ist, un izvor nesecat de maimuţe şi de proşti. Actuala remaniere este înlocuirea unor proşti şi a unor slugi cu alţi proşti şi cu alte slugi. Nu este altceva decât o răfuială între clanurile mafiote din PSD, prin care Dragnea urmăreşte să îi pedepsească pe baronii răzvrătiţi şi să îi răsplătească pe baronii care i-au salvat scaunul. Această remaniere nu aduce nimic bun în funcţionarea Guvernului, nu va face altceva decât să aducă alţi incompetenţi, alţi oameni care nu au nicio legătură cu domeniul de activitate în care îşi vor desfăşura activitatea şi care sunt selectaţi pe unicul criteriu al fidelităţii, slugărniciei faţă de Dragnea şi faţă de baronul care va susţine candidatura miniştrilor.", a declarat Orban, citat de Agerpres

Liderul PNL a mai susţinut că remanierea la care asistăm transmite un mesaj important pensionarilor din partea PSD, şi anume că PSD recunoaşte că a eşuat în respectarea promisiunilor făcute pensionarilor, aceasta fiind semnificaţia fugii Olguţei Vasilescu de la Ministerul Muncii.

"Olguţa Vasilescu dă bir cu fugiţii din ministerul pe care l-a condus până acum şi de ce abandonează aşa-zisa reformă a pensiilor făcută de PSD, în timp ce dezbaterea legii pensiilor este în Parlament", a declarat Orban, după Biroul Executiv al PNL.

Reamintim că liderii PSD s-au reunit astăzi în CEx, unde au decis cine pleacă din guvern. Printre cei "maziliţi" se numără, evident, Paul Stănescu, unul dintre contestatarii lui Liviu Dragnea. La CEx-ul anterior din partid au fost zburaţi alţi doi pucişti - Ţuţuianu şi Neacşu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne